To je to što me zanima!

Nakon žestoke svađe, NFL - zvijezdu supruga ubola nožem

Brandona Marshalla, krilnog napadača NFL momčadi Miami Dolphinsa, u subotu je ujutro po lokalnom vremenu u njihovu domu na Floridi nožem ranila supruga...
Vidi originalni članak

Nogometaš star 27 godina hitno je operiran u obližnjoj bolnici. Slučaj je htio da mu pri ubodnoj rani u predjelu trbuha nije stradao niti jedan vitalni organ. Liječnici tvrde da će se u potpunosti oporaviti i nastaviti karijeru.

Nakon žestoke kućne svađe kuhinjskim ga je nožem ranila godinu dana mlađa supruga Michi Nagomi Marshall, koja je potom uhićena. Policija je protiv nje podnijela prijavu za teži tjelesni napad.

Tijekom je dana Michi, koja tvrdi da je reagirala u samoobrani, puštena na slobodu nakon što je za nju uplaćena jamčevina od 7.500$.

- Ovo je vrlo teška situacija za Brandona i cijelu obitelj. Sreća je u nesreći da će se sasvim oporaviti – rekao je sportašev odvjetnik Harvey Steinberg.

Navodno je ranjeni i operirani nogometaš već pušten na kućnu njegu. Na svom je Twitter-profilu informaciju objavio njegov biograf Dennis White.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LjubAskO 24.04.2011.

    Brandon Marshall nije nogometaš!!!!!

  • Skrle_1 24.04.2011.

    eto, a da je on nju slučajno porezao već bi prosvjedi bili po svuda o diskriminaciji žena. sretno Brandon!

Komentiraj...
Vidi sve komentare