To je to što me zanima!

Naletilić: Spursi bi Luku mogli prodati, a Sneijder ide iz Intera

Inter će na ljeto sigurno prodati Maicona, a blizu odlaska je i Wesley Sneijder. Već su počeli tražiti zamjenu za veznjaka, to bi mogao biti Samir Nasri, kaže Naletilić
Vidi originalni članak

Mnoge velikane čeka remont. Ovog će ljeta biti jako puno velikih transfera, bit će vrlo zanimljivo, rekao je Marko Naletilić. 

Najpoznatiji hrvatski menadžer odlično poznaje situaciju u mnogim velikim europskim klubovima, poput Intera, Juventusa, Chelseaja.

- Inter će na ljeto sigurno prodati Maicona, a blizu odlaska je i Wesley Sneijder. Oni su već počeli tražiti zamjenu za nizozemskog veznjaka, to bi mogao biti Francuz Nasri. Blizu je dolaska i Carlos Tevez. Juventus će drugu sezonu zaredom ostati bez Lige prvaka. Planira dovesti tri pojačanja svjetske klase. 

Roma je dobila novog vlasnika, američkog tajkuna Thomasa DiBenedetta.

- On je već najavio veliku kupnju. U Rim bi moglo doći pet-šest odličnih igrača. Samo je pitanje hoće li DiBenedetto moći biti brži od Berlusconija, Abramoviča i Morattija kad je riječ o najvećim zvijezdama - kaže Naletilić. 

Chelsea će ove sezone ostati bez trofeja, najavljeni su odlasci Drogbe, Maloude i Anelke.

- Abramovič možda sprema i najveću kupnju jer bi mnogo igrača trebalo otići. Lukaku iz Anderlechta mogao bi biti Drogbin nasljednik, a Rus će morati tražiti i trenera. Ancelotti će teško ostati nakon ovog podbačaja.

Berlusconi je nedavno najavio kupnju Cristiana Ronalda. Kako se čini, to nije nemoguće.

- Ako Real ne osvoji Ligu prvaka, Mourinho bi se mogao vratiti u Inter. Bez njega na klupi Ronaldo ne bi imao isti motiv. Milan je već prvak i iduće sezone želi europski naslov. Berlusconi neće štedjeti, spreman je dovesti Ronalda. Taj bi transfer mogao obilježiti ljeto - kazao je naš najpoznatiji menadžer.

Od hrvatskih igrača u središtu pozornosti bit će Luka Modrić, kojeg prate mnogi velikani.

- Tottenham bi mogao ostati bez Lige prvaka, a onda će biti primoran prodati jednu od svoje dvije najveće zvijezde. Bale i Luka Modrić njihovi su najbolji igrači i ako Spursi ne budu među četiri, samo će jedan ostati na White Hart Laneu. Lukin potencijalni transfer mogao bi biti jedan od najskupljih - kaže Naletilić, koji smatra da će najviše kupovati Englezi i Talijani.

- U Španjolskoj nitko osim Reala i Barce nema novca. Svi talijanski velikani najavili su kupnju vrhunskih igrača, a Englezi nikad ne miruju. Šeici u Manchester Cityju žele naslov prvaka i opet bi mogli biti najrastrošniji u Europi.

Modrića prati Manchester United, a Ivan Perišić mogao bi u Borussiju Dortmund

Sneijder nije dobar kao prošle sezone - 15 milijuna eura

Cijela momčad Intera je izmučena. Jose Mourinho lani je iz njih izvukao maksimum. Wesley Sneijder ne igra dobro kao lani i zato će Inter tražiti novo rješenje, rekao je Marko Naletilić.

Modrića gleda Alex Ferguson - 30 milijuna eura

Sir Alex Ferguson želi u idućoj sezoni pojačati vezni red u Unitedu. Luka Modrić jedna je od želja, oni našeg reprezentativca prate već dugo.

Niko će otići iz Londona - 10 milijuna eura

On je imao dogovoren prelazak u Werder iz Bremena, ali je to odbio. Nisam čuo za interes Liverpoola, ali trebao bi otići iz Tottenhama.

Perišić je igrač za velike stvari - 7 milijuna eura

Prerastao je belgijsku ligu. Doista igra sjajno ove sezone. Borussia Dortmund mogla bi ga dovesti kao veliko pojačanje za Ligu prvaka. 

Ćorluku traže, ali neće otići - 12 milijuna eura

Čarli igra jako dobro u Tottenhamu i to nije prošlo nezapaženo. Spominju se neki klubovi, ali ipak mislim da on neće otići s White Hart Lanea. 

Elia iz HSV-a bit će zvijezda - 20 milijuna eura

Za tog će se igrača otimati cijela Europa. Igra odlično i HSV bi ga mogao dobro unovčiti. Elia će biti zvijezda prijelaznog roka.

Bastos dolazi u Juventus - 25 milijuna eura

Brazilac je odličan. Juventus želi imati jake igrače na krilima. Na desnom im je Krasić, a na lijevo će dovesti Bastosa iz Lyona.

Bale je ipak najtraženiji - 40 milijuna eura

On je briljantan ove sezone. Najveći europski klubovi najviše govore o njemu. Milan, Inter, Real, Barcelona, svi ga žele kupiti. 

Cavani igra genijalno - 50 milijuna eura

Napoli ima dva sjajna igrača, Hamšika i Cavanija. Urugvajac igra genijalno. Napoli će ga jako teško zadržati.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kiki1984_1 20.04.2011.

    sneijder 15 mil,modrić 30 mil..ahahhahahahaha..volim luku,al sneijder je za njega svemirski brod.ljudi,budimo realni!!!

  • user_90543 20.04.2011.

    i Bayern je poslao ponudu za Neuer-a ... cujem da je Neuer odbio produziti ugovor sa Schalke-om , zato sto zeli da igra u LP sljedece sezone :)

  • dubrava prvak 20.04.2011.

    dakle, miješaju se karte ponovo! vidjet ćemo kolko ima u tome istine, a bit će zanimljivo, svakako!

Komentiraj...
Vidi sve komentare