To je to što me zanima!

Namučio ih Napoli: Inter u polufinale Kupa nakon penala

Za Inter su precizna bila sva petorica izvođača - Eto'o, Cambiasso, Pandev, Motta i Chivu - dok su domaći imali jedan promašaj. Lavezzi je loptu poslao preko gola...
Vidi originalni članak

Napoli je ove sezone pravi hit u Serie A, a da drugo mjesto nije slučajnost potvrdili su protiv Intera u četvrtfinalu Kupa iako nisu pobijedili. 

Prava drama odvijala se u Napulju. Nakon 90 minuta i nekoliko prilika na obje strane, nije bilo golova pa su se igrali produžeci s obzirom da je četvrtfinale na jednu utakmicu. Ni nakon dodatnih 30 minuta nisu se tresle mreže, pa su se pucali penali. 

Za "nerazzurre" su precizna bila sva petorica izvođača - Eto'o, Cambiasso, Pandev, Motta i Chivu - dok su domaći imali jedan promašaj. Lavezzi je loptu poslao preko gola u trećoj seriji...

Pato zabio dva gola, publika zviždala Cassanu, a on im mahao

I Milan se plasirao u polufinale, ali uz puno manje muke. Pobijedili su kod Sampdorije 2-1. U 22. minuti bilo je 2-0 golovima Pata, a u 51. je smanjio Guberti. Za Milan su debitirali Emanuelson, Van Bommel, a protiv bivše momčadi igrao je i Cassano kojeg je publika dočekala gromoglasnim zvižducima. On im je, uz osmijeh, uzvratio mahanjem.

Inter će u polufinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Juventusa i Rome, dok će se u drugoj utakmici za finale boriti Milan i Palermo.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nenode23 27.01.2011.

    Dragi Moratti... Molim te ko dragog Boga da dovedeš nekog ofenzivnog igrača! Nakon ozljede Stankovića Inter je u ekipi imao deset defanzivnih igrača, jednog napadača i Pandeva (oči me peku od njega). Sve OK do nekih 30 metara od gola, a onda mučenje! Wesley vrati se!!!

  • Superpippo 27.01.2011.

    cavani je BOG

  • inter_5 27.01.2011.

    nije Inter vodio 5-4 nego je Lavezzi promašio kod rezultata 2-2

Komentiraj...
Vidi sve komentare