To je to što me zanima!

Nani kao od stijene odvaljen: Ej, pa izgledaš kao Spartanac

Portugalac Nani već gotovo godinu dana nastupa za MLS ligaša Orlando City, a fanove je oduševio isklesanim tijelom i zavidnom formom. Ove sezone već je osam puta tresao mrežu u 13 nastupa
Vidi originalni članak

Bivši portugalski reprezentativac Luis Carlos Almeida da Cunha, poznatiji kao Nani, trenira jače no ikad. 

Krilni napadač Orlando Cityja godinama je uveseljavao navijače Sportinga, Manchester Uniteda, Valencije, Lazija i brojnih klubova, a danas je ponajveća zvijezda u Sjedinjenim Američkim Državama.

Iako već neko vrijeme igra u nogometnoj egzotiici, svoje obaveze i treninge shvaća vrlo ozbiljno, a to je pokazao slikom na Instagramu. Pohvalio se Nani tijelom potpuno isklesanim, a usudili bi se reći da nikada nije izgledao bolje.

Oduševljeni navijači hvalili su ga, konstatirali da izgleda poput Spartanca, a pozivali su ga u pola klubova svijeta. Nani je u dosadašnjoj sezoni odigrao 13 utakmica, zabio osam golova i jednom asistirao. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nani je 2006. debitirao za Portugal i skupio 112 nastupa, a zabio je 23 gola. Godinama ga je vezalo sjajno prijateljstvo sa sunarodnjakom Cristianom Ronaldom koji je isto pažnju plijenio isklesanim tijelom. Čini nam se da ga je Nani gotovo i dostigao.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • DamTi18cm 26.06.2019.

    Vidi ti podlaktice. Jaoooooo.

  • mr.miyagi 26.06.2019.

    kakve se gluposti mora ovdje citat vecina nema pojma oni nemaju bas neke misice samo imaju toliko malo masti da to tako izgleda jedini nogometas koji je po meni uspjeo neke misice nabildat i da mu je ostala definicija je svicarac dennis hediger svi ostali su jako mrsavi pa kroz tu definiciju im se lakse konture misica vidi to je to

  • mirela705 25.06.2019.

    Nema do Ronalda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare