To je to što me zanima!

Nani: Ronaldo je sve trikove naučio od mene i on to zna...

Nani je dobio zadatak da izabere najbolju momčad od pet igrača s kojima je igrao. Tom je prilikom kazao kako je Cristiano Ronaldo sve od njega naučio. U momčadi su još De Gea, Scholes, Deco i Bruno Alves
Vidi originalni članak

Portugalski ofenzivac Nani (33) već je godinama daleko od ozbiljnijih nogometnih pozornica. Trenutačno igra za Orlando City, a često je aktivan na društvenim mrežama. Ovih dana više izgleda kao bodybuilder neko kao nogometaš. Fokus je više stavio na teretanu, ali stigao je i dotaknuti se nekih nogometnih tema.

Nani je dobio zadatak da izabere najbolju momčad od pet igrača s kojima je igrao. Tom je prilikom kazao kako je Cristiano Ronaldo sve od njega naučio. U momčadi su još David de Gea, Paul Scholes, Deco i Bruno Alves.

- De Gea je na golu. Veoma dobar igrač i jedan od najboljih golmana na svijetu, ali sa sobom mora nositi naočale jer ništa ne vidi bez njih, haha - našalio se Nani sa svojim nekadašnjim suigračem iz Uniteda

Za Deca je kazao kako je njegov idol, da je Bruno Alves poput razarača u obrani, dok je Scholes sjajan igrač s odličnom vizijom.

- Brz korak i sve ostale vještine Ronaldo je naučio od mene dok je bio klinac. On to zna, on to zna - ponovio je Nani i slatko se nasmijao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ar1987Ri 25.03.2020.

    Mislim da je i sam cr7 izjavio da je učio od Quaresme ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare