To je to što me zanima!

Napad odsječen, ispred stopera hektari nebranjenog prostora...

RIJEKA - PAOK 0-2 'Bijeli' su krivom taktikom: poklonili prvih 45 minuta i to - momčadi boljoj od sebe (?!). Kad je riječka klupa (nakon 0-1 i tri prečke) shvatila koliko je sati... Bilo je - prekasno
Vidi originalni članak

Rijeka je okončala svoj europski put za godinu 2021. Zaslugom jačeg protivnika, ali (i to posebno peče) nekim posve pogrešnim potezima i prije nego što je u 20:00 na Rujevici počela priča Rijeka vs PAOK.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • 26.08.2021.

    E moji likovi, poslednje 2-3 godine ja vama tvrdim da su srpski klubovi bolji definitivno. Sada ćemo vam prilično odmaći na rankingu liga, skoro da ćemo imati dva tima u kvalifikacijama za ligu šampiona za dve godine. Zvezda dobila u BG rumune, I sada vodimo, Partizan vodi protiv portugalaca, ako i on prodje eto nas u 12 liga najboljih uskoro. Znam da vam je teško to prihvatiti, ali činjenice su da smo bolji, gledam sinoć Dinamo, na šta liči onaj stadion, pri tom navijača smešno malo, Zvezda kada igra protiv nekog sela kod nas više publike. Ne znam šta je u pitanju, al vi ste skoro u svakom sportu posrnuli, čuvajte bar fudbal i reprezentaciju, samo vam to ostalo. Još da Zvezda dobije Dinamo u grupi, i da bude pravi meč. Kod nas ovaj diktator kako vlada sve krenulo, sport, plate, putevi, spoljna politika, regionalna, kod vas ko vam vodi državu sve propada, džabe i od eu... Ne dozvolite da vam fudbalski klubovi prodju kao košarkaški!! To ne smete državi vašoj dozvoliti nikako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare