To je to što me zanima!

Napadač odbio zabiti zbog ozljede golmana protivnika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iranski napadač ispucao je loptu van igrališta iako je bio u prilici za postizanje gola jer je suparnički golman ozlijeđen ležao na rubu šesnaesterca
Vidi originalni članak

Amin Motevasel-zadeh napadač je i najbolji strijelac iranskog Moghavemata, no svijet nije zadivio svojim nevjerojatnim umijećem zabijanja nego nečim sasvim drugim. Aminov potez iz utakmice Moghavemata i domaćeg Aboomoslema najprije je oduševio sve na stadionu, a onda putem YouTubea i ostatak svijeta. Naime, Amin je primio jednu loptu odbijenu nakon sudara suigrača i domaćeg golmana i krenuo prema praznom golu. Kako je ozlijeđeni golman ležao na rubu kaznenog prostora, napadač je umjesto prema golu loptu ispucao van terena te tako omogućio da golmanu pomognu liječnici. Naravno, cijeli stadion zapljeskao je gostujućem napadaču, a iako je njegov je klub izgubio s uvjerljivih 3-0, Amin je bio junak dana.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • rotor 05.02.2010.

    biti će prvi Iranski astronaut u svemiru :-)))))))))

  • nadimak77 05.02.2010.

    PITANJE ZA ADMINA: ZASTO OVAJ POST NIJE OBRISAN? @Ma to ima samo među muđahedinima. Kada treba roknut avion, školu, tržnicu ili neko javno mjesto prepuno civila (žena, djece i starčadi) tu će zabit gol, sad je junak dana. Da je pobio sto civila bio bi junak godine.04.02.2010. 18:03:43 | boki1961@ zar admin ne vodi brigu da nema ncionalizma,rasizma i ostalih uvreda..???

  • hogarko 05.02.2010.

    kako bilo da bilo,svaka mu čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare