To je to što me zanima!

Napadači proradili: Dinamo zabio 11 puta trećeligašu

U drugoj utakmici na slovenskom dijelu priprema 'modri' su pobijedili slovenskog trećeligaša Kaoter Vodoter 11-3. Debitirao je Albanac Emilijano Vila
Vidi originalni članak

Temperatura u minusu prošlost je za Dinamo, koji je konačno napustio hladnu Roglu. Usput je momčad trenera Krune Jurčića navratila u Domžale, gdje je odigrala za javnost zatvorenu utakmicu protiv slovenskog trećeligaša Kaoter Vodotera iz Radomlja. Vjerojatno u svrhu skupljanja samopouzdanja, u čemu su modri i uspjeli. Zabili su 11 komada slabašnom protivniku i pokazali da se isplati naporno raditi na poboljšanju realizacije. Iako, protivnik i nije neko mjerilo.
Seriju je otvorio Igor Bišćan, a ukupno je Dinamo u prvih 45 minuta zabio sedam golova. Tadić i Sivonjić pogađali su po dvaput, po jedan gol su uz Bišćana dodali i Badelj i Sammir. U nastavku je prve minute u modrom dresu dobio Albanac Emilijano Vila. Za prvi gol trebalo mu je svega četiri minute. U drugom je dijelu još jedanput zabio Tadić, a strijelac je bio i mladi Andrej Kramarić. Taj klinac iz utakmice u utakmicu pokazuje koliko je talentiran, i ovoga puta je bio jedan od najboljih igrača Dinama. Primila je Jurčićeva momčad tri gola u nastavku, ali bilo je to u 'revijalnom tonu'.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Drenovci 25.06.2009.

    Ovo je dokaz svim pesimistima da se dinamo može nositi i sa naj većima,,sad je spreman za europu.......

  • sila nebeska 25.06.2009.

    svaka čast ..morate još vježbati..

  • karlovacko 25.06.2009.

    http://www.travian.com.hr/?uc=hr2_29790

Komentiraj...
Vidi sve komentare