To je to što me zanima!

Napadaču na Kvitovu tri godine zatvora više, odležat će ih 11

Muškarac je prije tri godine napao češku tenisačicu u njenom domu. Bilo je straha da će zbog ozljeda lijeve ruke okončati karijeru, ali oporavila se, sedma je na svijetu i čeka Australian Open
Vidi originalni članak

Muškarcu koji je nožem napao češku tenisačicu Petru Kvitovu (29) tijekom provale u njenu kuću kazna je produljena s osam na 11 godina, objavio je češki sud.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Izmijenili smo klasifikaciju djela, napad i nanošenje ozljeda smo zamijenili s pljačkom i napadom što donosi jednu godinu zatvora više - izjavio je glasnogovornik suda u Olomoucu, u istočnom dijelu Češke. 

Dvostrukoj osvajačici grand slam turnira u Wimbledonu, 29-godišnjoj Kvitovoj je u napadu u prosincu 2016. ozlijeđena dominantna lijeva ruka dok se borila s pljačkašem koji je provalio u njen dom u Prostejovu lažno se predstavivši kao serviser za centralno grijanje.

Pozor! Uznemirujući sadržaj

Liječnici su strahovali da bi ozljede mogle okončati njenu igračku karijeru, ali se Kvitova ipak uspjela vratiti na teniske terene i to na najvišoj razini.

Trenutačno je na turniru u Brisbaneu kao sedma tenisačica svijeta i priprema se za prvi grand slam turnir sezone Australian Open na kojem je prošle godine igrala finale.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sasa66 08.01.2020.

    I onda Hotvatinčić i Čačić čitaju ovo i smiju se našem pravosuđu.

  • papajaoo7 08.01.2020.

    Nevjerovatno, ovo je za streljački vod!

  • Michelangelo 08.01.2020.

    Kakav je to kretos bio?Žensku tako ozljediti??Pitam se je li to slučajno......mafija svašta radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare