To je to što me zanima!

Napali Bolta u klubu! 'Njih 30 ubijalo Boga jedni u drugima'

Rasprava se preselila na ulicu ispred noćnog kluba, a onda je nastala masovna tučnjava u kojoj je sudjelovalo 30 mangupa, navode izvori. Udaralo se šakama i nogama, nije se štedjelo nikoga
Vidi originalni članak

Najboljeg atletičara svih vremena Usaina Bolta napali su u u noćnom klubu u Londonu, javljaju engleski mediji! Bolt se zabavljao u noćnom klubu 'Toy Room' prije nego se u se on i njegovih petorica prijatelja 'zakačili' sa sedam Istočnih Europljana, piše The Sun.

Brzo se rasprava preselila na ulicu ispred kluba, a onda je nastala masovna tučnjava u kojoj je sudjelovalo 30 mangupa, navode izvori. Udaralo se šakama i nogama, nije se štedjelo nikoga.

- Nevolja se pojavila nakon što su izašli na ulicu. U sekundi su 30-orica ubijala Boga jedni u drugima. Usain je udario lika da bi obranio frenda. Sve se izdogađalo jako brzo. Tek što su se strasti smirile, počeli su se tući svi međusobno 1 na 1. Bilo je prilično zastrašujuće i mislio sam da nikad neće prestati - rekao je neimenovani izvor The Sunu.

Također, Usain je snimljen kako stoji pored prijatelja, rukom oko njegova ramena. Nekad najbolji sprinter svijeta, svjetski rekorder na 100 i 200 metara te osvajač osam olimpijskih zlatnih medalja odvlačio je kompanjona iz tučnjave.

- Ma bila je ludnica. Ne mogu vjerovati da nitko nije ozlijeđen s obzirom koliko je udaraca bilo, bacanja na pod i cipelarenja. Na kraju su napokon pronašli lika koji je sve započeo, Bolt ga je pribio uz auto i čini se da su uspjeli sve riješiti.

- Bolt je smirivao strasti svima, bio je mirotvorac i ubrzo je posjeo prijatelja u taksi prije nego je svatko otišao svojim taksijem. Bilo je to oko 3 ujutro.

Londonska policija je zaprimila poziv.

- Službenici su dobili poziv i otišli su na mjesto događaja u 3.10 sati ujutro. Na licu mjesta nisu zatekli osumnjičene - javili su se iz policije službenim priopćenjem.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • FPS95 12.10.2019.

    Crnci uvijek probleme rade

  • copyright 12.10.2019.

    možemo govoriti o Usainu Boltu kao najvećem sprinteru svih vremena, ali najveći atletičar svih vremena, i - uopće - jedan od najvećih sportaša svih vremena, bio je i ostao Carl Lewis.

  • suZAvac2 12.10.2019.

    "Ubojali Boga jedni u drugima"... naslov dostojan rudara iz Tuzle, i to onih iz treće smjene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare