To je to što me zanima!

Napao je Sarrija zbog Mandže: Ovo što mu radi je kriminalno!

Pogledajte što je radio za Maxa Allegrija, ne samo u postizanju golova posljednjih godina, nego koliko je bio timski igrač, veliki vođa, igrao lijevo krilo pa gotovo i lijevog boka, kaže novinar ESPN-a
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić (33) ove sezone nije odigrao ni minute u službenoj utakmici za Juventus. Novi trener Maurizio Sarri (60) izbacio ga je iz momčadi i nije bio ni u zapisniku za posljednjih šest prvenstvenih utakmica, a nije prijavljen ni za grupnu fazu Lige prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Stara dama" u subotu je remizirala kod novog prvoligaša Leccea (1-1) u utakmici s dva penala. Paulo Dybala zabio je četvrti gol u zadnje četiri utakmice u 50. minuti, a izjednačio je Marco Mancosu šest minuta poslije. Cristiano Ronaldo nije igrao zbog poštede, a ozlijedio se Gonzalo Higuaín.

- Mogu razgovarati samo o igračima koji su mi dostupni. U ovom trenutku pričati o Mandžukiću je besmisleno - rekao je Sarri nakon kiksa kod Leccea.

A GDJE JE SAD? Sarri se pravdao nakon kiksa: Mandžo? Besmisleno pitanje...

"Aferu Mandžo" komentirao je novinar ESPN-a Janusz Michallik i stao na stranu bivšega hrvatskog reprezentativca.

- Mislim da bi sad trebalo postaviti neka pitanja. Dybala igra jako dobro, tu je i Higuaín, ali jedan igrač za kojega se čudim je Mario Mandžukić. To što rade s njim je kriminalno. Razumio sam da je želio otići nekamo, odbio je Kinu, a čini se da želi u Premiership i Manchester United... Gdje god želi - rekao je Michallik i oštro dodao:

- To je čovjek koji je bio apsolutno superioran za Juventus. Ne uvrstiti ga u momčad za Ligu prvaka je jedna stvar, ali ne postaviti ga u ovakvim utakmicama čak i ako mislite da će otići je apsolutno kriminalno!

Mario je u Juventusu od 2015. i u 162 utakmice zabio je 44 gola uz 23 asistencije. Ovu zimu to bi poglavlje njegove karijere vrlo lako moglo završiti ako Sarri iznenada ne promijeni mišljenje.

- Pogledajte što je radio za Maxa Allegrija, ne samo u postizanju golova posljednjih godina, nego koliko je bio timski igrač, veliki vođa, igrao na lijevoj strani kad ga je zatražio, gotovo i da je igrao lijevog beka - kazao je Michallik i zaključio:

- Vidio sam postavu na terenu i klupu i rekao "Pa ničim ne može promijeniti utakmicu", što se pokazalo istinitim u ovoj utakmici, kao i u drugima. A sad Marija Mandžukića, koji se nije sam izbacio iz momčadi, nema ni blizu momčadi. Za mene je to kriminalno.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • budalenko 27.10.2019.

    Sarri je lakrdija od trenera sto je i dokazao u vise navrata.

  • pfc 27.10.2019.

    Naporni ste vise

  • tutko 27.10.2019.

    Kako su ti koji vode taj juventus dopustili da taj smrdljivi sarri dodje i izbaci najveceg borca i trkaca u juventusu,doci ce oni u situaciju kao sada da nemaju skakaca osim ronalda,ali nemoze ni ronalndo sve sam,higuain 160 visina,onaj dibala jos manji,dabogda ispali iz lige prvaka,da ih netko uhvati i izbusi,nemogu docekati pa da vidim sta ce onda reci

Komentiraj...
Vidi sve komentare