To je to što me zanima!

Naplatit će se: Osijek će ostati bez pehara, dresova i lopti!

Kalesićev odvjetnik i sudski ovršitelj u prostorijama kluba proveli su cijeli dan popisujući pokretnine. NK Osijek mu duguje oko 90 tisuća kuna plus kamate
Vidi originalni članak

U ponedjeljak točno u podne sudski ovršitelj i Domagoj Rešetar, odvjetnik bivšeg nogometaša NK Osijek Eldina Kalesića, započeli su ovršni postupak naplate oko 90 tisuća kuna duga plus kamate (za koje se procjenjuje da su u približno istom iznosu). Toliko, naime, NK Osijek duguje Kalesiću još od 2001. godine. 

Nakon što Kalesić svoja potraživanja nije uspio naplatiti iz blokiranog žiro-računa kluba, odlučio je zaplijeniti svu imovinu NK Osijeka te je prodati na javnoj dražbi.

- Popisuju sve što vide, od pehara i dresova do klima uređaja. Pritom ne žele uvažiti da neke stvari uopće nisu u vlasništvu kluba, nego gradske tvrtke Športski objekti - žali se Gordan Matković, direktor NK Osijek.

Igračev odvjetnik i sudski ovršitelj u prostorijama osječkog nogometnog prvoligaša proveli su cijeli dan. Vrlo bi lako NK Osijek mogao ostati bez svih pehara, odličja, dresova, lopti i ostale vrijedne pokretne opreme.

Inače, presuda prema kojoj Kalesiću pripada novac pravomoćna je godinu dana. Eldin Kalesić je za NK Osijek odigrao šest službenih utakmica i postigao jedan pogodak. Došao je iz tuzlanske Slobode.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • zuti17 16.05.2011.

    imao sam priliku igrati sa ovim covjekom.. lik je legenda i predobar igrac. govna ga pokusala sjebat al su sjebali sami sebe .. smo naprijed Kale

  • anjura72 14.03.2011.

    tako je kod nas.domaći dečki propadaju a dovode kojekakve likove sa strane.pa nek sad deru.

  • hemerfol 14.03.2011.

    neka neka...to je njegov novac..nije ih on tjerao da mu daju ugovor i da ga uzmu...stavke u ugovoru sve govore a siguran sam da nije jedan bosanac prevario cijeli klub.....neka...ako mu duguju nek im uzme sve...i tako sa svim klubovim u nasoj ligi....tko ih tjera da daju obbecanja i ugovore ako ih ne mogu ispuniti?ista stvar kao i kda radnici u firmi nisu placeni,nema tu nikakve razlike...to je njegov novac

Komentiraj...
Vidi sve komentare