To je to što me zanima!

Prekrasna gesta Badelja! Zabio je gol pa ga posvetio Astoriju

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj napokon je ugrabio priliku u Laziju i odmah je zabio gol i posvetio ga preminulom suigraču Davideu Astoriju. Genoa je do kraja utakmice preokrenula na 2-1
Vidi originalni članak

Bravo majstore!

Dugo, čak i predugo, čekao je Milan Badelj na priliku u talijanskom prvoligašu Laziju, a danas mu se napokon otvorilo. Zabio je gol za 1-0 na gostovanju svog Lazija protiv Genoe u 44. minuti. Odmah je podigao ruke u zrak, pogledao prema nebu i posvetio ga preminulom Davideu Astoriju, bivšem suigraču iz Fiorentine.

Podsjećamo, 4. ožujka prošle godine Astori je pronađen mrtav u hotelskoj sobi, a preminuo je uslijed srčanih problema u 31. godini.

Loptu u prostor gurnuo mu je Ciro Immobile, a Badelj se lijepo namjestio na desnicu i pospremio loptu u donji desni kut u 44. minuti.  Ipak, Rimljani nisu izdržali do kraja, Genoa je okrenula na 2-1 golovima Sanabrije i Criscita.

Milan Badelj je zabio prvijenac za Lazio, a ove je sezone od dolaska iz Fiorentine odigrao samo 15 utakmica, odnosno svega 692 minute zbog problema s mišićem. Do današnje utakmice odigrao je samo dvije utakmice po 90 minuta, protiv Udinesea i Milana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Gunersss_ 17.02.2019.

    Hebote nikad mi nece bit jasno kako ona rupa od Savica sto "vrijedi"100mil igra ispred Badelja???? garant predsjednik kluba itekako navlaci srbina,uostalom on je i rekao da vrijedi 100mil,JEDINO on...ja sam tog lika gledao par tekmi,pa to je uzas,ja onda vrijedim oko 40mil i to samo zato sto je trkacki mocniji nego ja!

  • Zagrebacki Plavi 17.02.2019.

    Stvarno ga cijenim kao igraca i jedan mi je od drazih igraca u reprezentaciji, ali brate kako je on ispao (ne bih to htio reci, ali) glup. On je od kapetana i sigurnog prvotimca Fiorentine dosao do grijaca klupe u Laziju. A ta su dva kluba, barem otprilike, slicna po rangu i kvaliteti. Shvacam da je novac u pitanju, ali treba malo gledati i hoce li igrati, jesu li igraci na njegovoj poziciji u klubu bolji nego on i te stvari.

  • mr mike 17.02.2019.

    jel toliko tesko stavit video!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare