To je to što me zanima!

Porušila ih kao domine: Uhitili ženu koja je porušila na desetke biciklista na Tour de Franceu

Žena je držala transparent na kojemu je na njemačkom pisalo 'djed i baka' i gledala je prema kamerama te je okrenula leđa biciklistima. Jedan se zabio u nju i tu je počeo kaos
Vidi originalni članak

Slavlje Francuza Juliana Alaphilippea u prvoj etapi ovogodišnjeg izdanja Tour de Francea pala je u drugi plan nakon ružnih scena koji su obilježili prvi dan utrke. 

Naime, dogodila su dva masovna pada biciklista. Prvi zbog jedne gledateljica koja je 50-ak kilometara prije cilja transparentom oborila Nijemca Tonyja Martina te prouzročila pad još 50-ak vozača. Ta gledateljica naposljetku je - privedena!

- Uspjeli smo identificirati ženu i uhititi je - rekao je izvor blizak istrazi za AFP, prenosi njemački RTL.

Žena je držala transparent na kojemu je na njemačkom pisalo 'djed i baka' i gledala je prema kamerama te je okrenula leđa biciklistima. Martin se potom zabio u nju i započeo lančani sudar. Žena se potom jedva pomakla od očaja kad je shvatila što je napravila, no potom je nestala negdje u masi, a policija ju je ipak uspjela locirati. Još nije poznato za što je planiraju optužiti.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE: Nemile scene na prvoj etapi Tour de Francea: Gledateljica srušila bicikliste transparentom!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

 

Drugi pad, još gori, dogodio se 7,5 kilometara prije cilja kada je jedan od biciklista izgubio kontrolu i pao na pod te pritom oborio i gotovo dvije trećine pelotona.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Najteže je stradao Britanac Chris Froome kojeg su morali imobilizirati do dolaska hitne pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 30.06.2021.

    Krivnja je na osiguranju utrke

  • Berizdrav 30.06.2021.

    Lijepo sam već napisao u prethodnom članku. Za bicikliste treba uvesti dozvole nakon što polože prometna pravila i propise, jer se u jednu ruku ponašaju kao pješaci, a u isto vrijme pri nemalim brzinama divljaju kao muhe bez glave svuda i svagdje kao da nitko drugi ne postoji na pločniku ili cesti. Isto tako za kršenje ih onda treba kažnjavati jednako kao i vozače motornih vozila.

  • nap 30.06.2021.

    ja bi zabranio da gledatelji dodu tik do biciklista

Komentiraj...
Vidi sve komentare