To je to što me zanima!

Napoli prošao kroz Atalantu...

Momčad Gennara Gattusa pokazala je odličnu igru protiv jedne od najboljih momčadi talijanskog prvenstva. S četiri gola 'unakazili' su Atalantu. Protiv Napolija igra i Rijeka u Europskoj ligi
Vidi originalni članak

Suparnik Rijeke u skupini F nogometne Europske lige Napoli u prvom je susretu 4. kola talijanskog prvenstva na svom San Paolu uvjerljivo svladao Atalantu sa 4-1 (4-0).

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači slave Pašalića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napoli je pitanje pobjednika riješio s tri pogotka u razdoblju od 22. do 30. minute, dvostruki je strijelac bio Meksikanac Lozano (22, 27), a treći gol postigao je Politano (30). I prije odlaska na odmor Osimhen (42) je povisio na 4-0, da bi u nastavku Lammers (69) tek ublažio poraz gostiju.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić odigrao je čitav susret za Atalantu, dok je Boško Šutalo ostao na klupi gostiju.

Napoli je ovom pobjedom stigao na treće mjesto s osam bodova, jednim manje od druge Atalante. Na vrhu je Milan s devet bodova i susretom manje.

Rijeka i Napoli igrat će međusobno u Rijeci 5. studenoga u susretu 3. kola, te u Napulju 26. studenoga u 4. kolu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Danko_Bananko 17.10.2020.

    Nisam pratio. Koliko je komada Pašalić zabio?

  • PFC1 17.10.2020.

    Jos jedan rezultat u nizu koji govori kako ovo nije pravi omjer snage..bez dovoljno uigravanja,pojacanja,pripemnih utakmica,vaznih igraca koji nedostaju zbog korone..i onda budu rezultati ko danas ili prosli tjedan City,Liverpool,United itd itd..

  • Lefty_26 17.10.2020.

    pašalić katastrofa, igrač manje na terenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare