To je to što me zanima!

Napoli zainteresiran za Ivana Strinića, čeka se samo ponuda

Prema pisanju talijanskih medija, hrvatski reprezentativni bek Ivan Strinić u siječnju bi mogao otići iz Dnjipra, a kao najizglednije novo odredište spominje se Napoli...
Vidi originalni članak

Dobre igre Ivana Strinića u dresu Dnjipra ove sezone i vrlo skori istek ugovora (kraj godine) učinile su ga traženom robom ovozimskog prijelaznog roka u Europi. Jedan od klubova koji bi ga htjeli dovesti je i Napoli, što je potvrdio i njegov menažder.

- Strinićev ugovor s Dnjiprom istječe krajem prosinca. Ponudili su mu obnavljanje ugovora, ali ima i nekoliko ponuda iz drugih dijelova Europe. Govorimo o igraču neprijeporne tehničke i taktičke vrijednosti - izjavio je menadžer Tonči Martić za Radio Kiss Kiss iz Napulja, pa potom odgovorio na pitanje je li jedan od zainteresiranih strana i sam talijanski klub.

- Da, stupili smo u kontakt i razgovarali, ali iz Napolija nije stigla nikakva ponuda. No interes za moga klijenta postoji.

Sam je igrač rekao kako "ima nekoliko ponuda, ali ne može otkriti tko ga sve želi dovesti" te da bi se uskoro sve trebalo znati. Za Dnjipro je Strinić od 2011., kad je stigao iz Hajduka, odigrao 102 utakmice i zabio četiri gola, posljednji još u svibnju 2012.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • tomicalomica 06.12.2014.

    Znaci ipak nece u Juve ili Real kako sam cuja od Jure ??

  • AnteG 06.12.2014.

    ne znaš ko je gori trener ovaj Wenger ili ovaj iz Napolija! Jedino oni mogu takve promašaje kupovati! :L

  • lima iz getta 06.12.2014.

    trazo ga pilana u mom gradu

Komentiraj...
Vidi sve komentare