To je to što me zanima!

Napoli želi Josipa Radoševića, Hajduku je malo 2,5 milijuna €?

Zastupnici talijanskog kluba navodno su kontaktirali čelnike Hajduka i raspitivali se za mladog reprezentativca. No pitanje je može li 2,5 milijuna € zadovoljiti Splićane
Vidi originalni članak

Ako je vjerovati pisanju talijanskih medija, Josip Radošević na meti je talijanskog Napolija. Službena ponuda još uvijek nije stigla na Poljud, no zastupnici talijanskog kluba navodno su kontaktirali čelnike Hajduka i raspitivali se za mladog reprezentativca.

Ponuda Napolija navodno bi se kretala oko 2,5 milijuna eura, no veliko je pitanje hoće li taj iznos zadovoljiti Splićane. S jedne strane, Hajduku treba novac i to pod hitno, tako da nije tajna da bi rado prodali bilo kojeg igrača za koga postoji konkretna ponuda. 

Talijani pišu kako se u utrku za Radoševićem uključila i Parma. Navodno je Parma spremna ponuditi Hajduku tri milijuna eura u dvije rate što bi zadovoljilo čelnike "bilih". Radošević bi potpisao petogodišnji ugovor, a prvu sezonu primao bi 200.000 eura. Već sljedeću čak 600.000 eura.

Hajduk do 31. ožujka mora podmiriti sve dugove, kako bi izbjegao kaznu Uefe od jedne sezone izgona iz Europe zbog nepoštivanja financijskog fair playa. No s druge strane, Splićani su navodno već odbili ponudu za Radoševića iz Španjolske od 3.5 milijuna eura, jer smatraju kako za perspektivnog Radoševića mogu dobiti i puno više.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • tomaso 15.01.2013.

    Čuj malo..,pa nije on Neymar!!

  • Hary_1 15.01.2013.

    Činjenica je da je dečko dobrar, a isto tako i da je mlad i da treba s njim puno raditi, kao i činjenica da se radi o talentiranom dečku, kojega ne treba prodavati pošto poto, jer vas taj novac neće izvući iz situacije u kojoj se nalazite, naravno ukoliko ne dođe izdašnija ponuda, koja bi vas spasila. Tu treba voditi i računa da dečko ode u veći klub, gdje će se izgraditi u još kvalitetnijeg igrača, dakle i o njegovoj sudbini.

  • stjepan19688 15.01.2013.

    prodano

Komentiraj...
Vidi sve komentare