To je to što me zanima!

Napušta Bundesligu: Lacković je u pregovorima s Vardarom?

Lackoviću istječe ugovor s HSV-om ovog ljeta, a opcija dolaska u Makedoniju postala je privlačna jer gazda Vardara Sergej Samsonenko ne misli štedjeti
Vidi originalni članak

Kako stvari trenutno stoje Blaženko Lacković bi nakon deset godina mogao napustiti njemačku Bundesligu te bi karijeru nastavio u našem susjedstvu. Naime, kako piše Balkan-Handball.com trofejni hrvatski reprezentativac je u pregovorima s makedonskim Vardarom.

Lacu, koji je nastupao za Flensburg i HSV, istječe ugovor s hamburškim klubom ovog ljeta, a opcija dolaska u Makedoniju postala je privlačna jer gazda Vardara Sergej Samsonenko ne misli štedjeti.

Spominjao se i dogovor s Pick Szegedom, a izvjesno je da HSV više ne može plaćati najveće zvijezde zbog smanjenja proračuna.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Filip95_1 27.02.2014.

    Nije postignut dogovor... koliko sam razumeo zbog finansije.. valjda covjek hoce vise pare :) a vardar moze platiti drugi igrac i bolji, pa on nek ostane tamo gdje je...

  • strmi007 25.02.2014.

    Ako ne igra,onda mu je to dobar potez

  • Janko 77 25.02.2014.

    Na zalasku karijere je i dobro otić u klub u kojem će još par godina igrat. Razina rukometa je manja nogo u Njemačkoj tako da će mu biti lakše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare