To je to što me zanima!

Napušta Italiju: Duje Čop će se iz Cagliarija preseliti u Malagu

Nakon samo pola godine u Cagliariju Duje Čop mogao bi napustiti Italiju. Hrvatski napadač navodno ima brojne ponude, a najvjerojatnije će prihvatiti onu Malage
Vidi originalni članak

Hrvatska kolonija u Primeri ovog ljeta mogla bi postati bogatija za još jedno ime. Duje Čop napušta talijanski Cagliari te seli u španjolsku Malagu.

Tu informaciju donosi Talijan Gianluca Di Marzio koji tvrdi da bi Čopa u Malagi dočekali raširenih ruku. Duje je u zimskom prijelaznom roku iz Dinama otišao na posudbu u Cagliari do kraja sezone, a Talijani su za to platili milijun i pol eura te dobili pravo prvokupa na kraju sezone.

Kako su ispali u drugu ligu te im Čop automatski postaje preskup, a ni Čopu se ne igra u drugoj ligi, odmah su se pojavila brojna nagađanja o novoj destinaciji povremenog hrvatskog reprezentativca. Tako se u posljednje vrijeme spominje odlazak u Englesku te u Schalke.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Veki-Zagreb 01.07.2015.

    ? jel vi to mene zahebavate?

  • bili tići i crtići 30.06.2015.

    a mi smo ga se odrekli

  • pipolino 30.06.2015.

    Talijani nisu iskoristili pravo prvokupa, pa je Duje sada ponovno igrač Dinama.1,5 milijun za pola sezone, koliko je dobio Dinamo,je najlakše zarađena lova.Sada će ga Dinamo prodavati u Španjolsku i ponovno dobro zaraditi.To je Zdravko Mamić!A oni "majstori" sa juga ne mogu prodati cijelu momčad za 1,5 milijun nečega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare