To je to što me zanima!

Iker i društvo ne vole Ronalda, podnose ga samo Portugalci

Eskaliralo je nakon Barcelone. Casillas, Alonso, Ramos i Arbeloa su mu poručili da je sebičan. Ronaldo nije ostao dužan i rekao je da ga njihovo mišljenje ne zanima
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo nikoga ne ostavlja ravnodušnim, navijači ga ili vole ili 'mrze'. Sjajan je igrač, ali veliki egocentrik i narcis. Teški karakter okrenuo je svlačionicu protiv sebe.

Španjolski mediji pišu kako Portugalac priča samo sa sunarodnjacima, Pepeom i Ricardom Carvalhom. Eskaliralo je nakon debakla protiv Barcelone. Iker Casillas, Xabi Alonso, Sergio Ramos i Alvaro Arbeloa su mu poručili da je bio toliko sebičan da to nema nigdje. Ronaldo nije ostao dužan pa im je rekao da ga njihovo mišljenje uopće ne zanima. 

No to nije sve, igrači su dodatno 'poludili' jer navodno predsjednik Florentino Pere želi kapetansku vrpcu sa Casillasove ruke staviti na Cristijanovu.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • HrvojeBudić 11.12.2010.

    Ja cu van rec ... Cristiano Ronaldo mi je najdrazi igrac jos od kad je igra u sportinga...I nevolin kad pricaju glupos*i protiv njega...Je on prgav, bahat, arogantan, drzak, umisljen ...Al to je ono sta ga cini najboljin...on u reala ima 58 utakmica a zabija je 54 gola...A vi govorite nesto Messi Messi..je i Messi je savrsenstvo od igraca u Xavia i Iniestu ...Da on ode u neki livi klub nebi bia tako dobar... A Cristiano Ronaldo ima 25 godina i vec je 3 igrac reala u povjesti koi e dosa do 50 golova ovako brzo.. Gledajte malo vjesti pa ce te vidit...To nisu uspili ni Zidane ni Ronaldo(brazil) ..Iako nece bit vise igracine ka Zidana ali Cristiano je na putu da postane najbolji igrac sljedeceg desetljeca ...A vi pricajte sta ocete

  • vlatko410 10.12.2010.

    pa tko bi ga volio da mi stalno neko zvonca nad glavom svaku loptu puca i da misli da je glavni ...

  • rodaa1978 10.12.2010.

    od velikog reala na kraju ce doci seljacka ekipa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare