To je to što me zanima!

Naše najveće pojačanje je Budan, vjerujemo u njega

Budan je naš rizik, znamo to. No, taj rizik smo jako dobro izvagali i mislimo da će se vratiti u pravu formu, kazao je sportski direktor Palerma Sabatini
Vidi originalni članak

Vodeći ljudi Palerma, predsjednik Maurizio Zamparini i sportski direktor Walter Sabatini, objašnjavaju odustajanje od traženja napadačkih pojačanja vjerom u hrvatskog nogometaša.
Palermo je prošle sezone zauzeo vrlo dobro osmo mjesto u Seriji A. Dojam je svih u Italiji, međutim, da klubu za iskorak treba adekvatno napadačko pojačanje, konkretno robusni centarfor.
- Ne. Igor Budan naše je najveće moguće pojačanje - izjavio je predsjednik kluba Maurizio Zamparini o 29-godišnjemu hrvatskom centarforu, koji je prošle sezone zbog problema s ozljedama odigrao svega pet prvenstvenih utakmica.
Predsjednikovu je izjavu za Mediagol.it pojasnio sportski direktor Sabatini:
- Budan je naš rizik, znamo to. No taj smo rizik jako dobro izvagali. On je jedan od naših pet napadača. Također ćemo procijeniti napredak 20-godišnjeg Albanca Edgara Canija, koji se vratio s posudbe u Ascoliju. Svejedno, ne osjećamo stres niti tjeskobu zbog manjka kvalitetnog centarfora. Vjerujemo u Igora. Očekujemo da će se vratiti u pravu formu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fzd 27.06.2009.

    ako vam je on najveće pojačanje, bojim se pitati kakvi su ostali..

Komentiraj...
Vidi sve komentare