To je to što me zanima!

Naši snowboarderi vrlo dobri: Jugovac šesta, Stojak sedmi

U finalu FIS Snowboard Svjetskog kupa u Quebecu Tino Stojak osvojio je sedmo, a Lea Jugovac šesto mjesto što je najbolji uspjeh hrvatskih snowboardera u povijesti
Vidi originalni članak

Hrvatski snowboarderi i samim ulaskom u finale FIS Big Air Svjetskog kupa ostvarili su povijesni uspjeh, a tamo su danas stigli do vrlo dobrih rezultata. 

Lea Jugovac u finalu je u Quebecu završila na šestom mjestu od isto toliko natjecateljica, a Tino Stojak zauzeo je sedmo mjesto u konkurenciji deset finalista.

BIG AIR SNOWBOARD Jugovac i Stojak ušli u finale Svjetskog kupa u Quebecku

'Ono kad ti nedjelja krene s fenomenalnom vijesti da je Tino osvojio sedmo mjesto na Big Airu u Svjetskom kupu. E to je uspjeh za povijest', napisao je na svom Facebooku Tomislav Stojak. Tino se u finale plasirao kao sedmi, a Lea kao četvrta.

U finalu je format drugačiji nego u kvalifikacijama gdje se od dvije vožnje gleda bolja. U finalu se voze tri vožnje i zbrajaju se dvije različite rotacije.

Pobijedio je u muškoj konkurenciji Kanađanin Max Parrot ispred Bösigera iz Švicarske i sunarodnjaka Truchona. Kod djevojaka slavila je Amerikanka Julia Marino ispred Blouin i Smans. 

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare