To je to što me zanima!

Naši sportaši ogorčeni sucem: 'Zahvaljujte Japancu, ne Bogu'

Već su tijekom utakmice Brazila i Hrvatske u São Paulu zbivanja na travnjaku privlačila pažnju medija, ali i hrvatskih sportaša koji nisu zadovoljni odlukama suca
Vidi originalni članak

Brazilci zahvaljuju Bogu umjesto da zahvale Japancu!! Smiješni ste!, komentirao je bivši hrvatski rukometni reprezentativac Petar Metličić reakciju Freda nakon dosuđenog penala za Brazil u 70. minuti utakmice otvaranja Svjetskog prvenstva.

Tenisačica Donna Vekić na svom je profilu na Twitteru napisala kako bi trebala plakati dok ne zaspi, a dodala je i zanimljiv video kao komentar kako je lako pao Fred na držanje Dejana Lovrena.

Njen bivši kolega Ivan Ljubičić išao je još dalje s kritikama napisavši kako je "oduvijek znao kako je ovaj sport korumpiran" te da će službeno prestati pratiti Svjetsko prvenstvo.

Austrijska plivačica hrvatskog porijekla Mirna Jukić bila je nešto pomirljivijeg tona napisavši tek kako treba dobiti Kamerun i Meksiko.

Zanimljivo je da se pojavio i poseban hashtag na Twitteru #RoboACroacia (pljačka Hrvatske) na kojem korisnici diljem Hrvatske, ali i svijeta ostavljaju svoje mišljenje o nepravdi počinjenoj 'kockastima'.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • SashaNenadovic 15.06.2014.

    Draze mi je da smo ovako izgubili nego da smo onako pobijedili.Ne bih mogao pogledati ljude u oci od sramote.A sada molo trivije.U kojoj zemlji zivi najveci broj japanaca izvan Japana?.........U Brazilu!

  • Zooro_1_1 13.06.2014.

    Hebo mater japanac,izbio mi tv iz ruku.

  • konobar 13.06.2014.

    I tako, dragi moji Hrvati, mi smo OPET moralni pobjednici i cijeli svijet nas tapše i tješi da smo pokradeni..ma jebeš to!Jebeš sve analize nogometnih i inih experata, jebeš sve natpise i poruke utjehe, jebeš sve..tri boda odu Brazilu! I to je jedina stvarnost! Pun mi je k.... moralnih pobjeda! Pun mi je k.... sudačkih previda i kak veli Beusan ( a i njega isto nabijem na k....) "slobodnih" sudačkih procjena! Nekad je japanski narod bio jako ponosna nacija! Nekad bi Japanac koji izgubi čast napravio harakiri...dakle, gospodine,Yuichija Nishimuru, da li ste vi ponosan čovjek? Jer čast ste izgubili jučer. .

Komentiraj...
Vidi sve komentare