To je to što me zanima!

Našičani glavama već otišli na odmor pa im iz SEHA lige stigla obavijest: Igrate prekosutra!

Liga je prihvatila i uvjet Veszprema i Meškova da ne igraju grupnu fazu, pa će se oni priključiti u četvrtfinalu. Veszprem će čekati protivnika iz skupine A sa Zagrebom, Metaloplastikom, Eurofarmom i Tatranom, a Meškov iz skupine s Nexeom, Vardarom, Motorom i Vojvodinom
Vidi originalni članak

Konačno kreće i SEHA liga. Neizvjesnost oko starta desete sezone je gotova, ali da će početi baš sada, u završnici polusezone prije reprezentativne stanke, iznenadilo je i Nexe koji će već u četvrtak (17:00, ArenaSport) ugostiti Vojvodinu na otvaranju.

POGLEDAJTE VIDEO: Najava završnice SEHA lige

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iako je ekipa formalno još uvijek na okupu, smanjili smo intenzitet treninga, pa smo do utakmice u četvrtak brzo morali promijeniti plan - rekao je trener Hrvoje Horvat.

Našičani su nakon prošlotjednog poraza u Magdeburgu glavama već otišli na odmor, odnosno oni koji neće na pripreme reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 26. prosinca. I, evo, u utorak dobili obavijest da igraju u četvrtak. Nije baš najsretnije.

Preciznog rasporeda za dalje još nema, a teško će ga i biti za više od jednog kola unaprijed jer korona je, nažalost, i dalje ta koja diktira planove. Zna se samo zasad da će 21. prosinca igrati još Eurofarm i Metaloplastika.

Liga je prihvatila i uvjet Veszprema i Meškova da ne igraju grupnu fazu, pa će se oni priključiti u četvrtfinalu. Veszprem će čekati protivnika iz skupine A sa Zagrebom, Metaloplastikom, Eurofarmom i Tatranom, a Meškov iz skupine s Nexeom, Vardarom, Motorom i Vojvodinom.

Group A
PPD Zagreb 
Metaloplastika
Eurofarm Pelister 
Tatran Prešov
-----------
Veszprem (

Group B
Vardar 1961 
Motor Zaporožje
Nexe 
Vojvodina 
------------
Meškov Brest

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare