To je to što me zanima!

Nasljednik Igora Vorija: Marko Kopljar novi kapetan 'kauboja'

Desni vanjski igrač Barcelone Marko Kopljar, koji je danas postao otac, izabran je za novog kapetana hrvatske rukometne reprezentacije, odlučio je stručni stožer...
Vidi originalni članak

Nepozivanjem Igora Vorija u reprezentaciju, makar privremenim, hrvatski rukometaši dobili su novog kapetana. To je desni vanjski igrač Barcelone Marko Kopljar, a njegov je zamjenik desno krilo PPD Zagreba Zlatko Horvat, odlučio je stručni stožer "kauboja".

Zanimljivo, radi se o najvišem (Kopljar je visok 210 cm) i najnižem (Horvat je visok 179 cm) igraču u hrvatskoj reprezentaciji.

Kopljar neće nastupiti na predstojećem Croatia kupu u Umagu (6.-8. studenog) jer je upravo danas postao otac te je otputovao u Barcelonu u posjet obitelji.

Hrvatska će prvu utakmicu Croatia kupa odigrati protiv Makedonije u petak, 6. studenog. Umjesto u prvotno predviđenih 19:05, utakmica će zbog zahtjeva HRT-a početi u 18:30 (HRT 4).

Drugog dana pripremnog turnira za predstojeće Europsko prvenstvo, koje će se od 15. do 31. siječnja održati u Poljskoj, zaigrat će Crna Gora i Makedonija (subota, 19 sati), a turnir završava utakmicom između Hrvatske i Crne Gore u nedjelju od 15:45 (HRT 4).

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Sandra Kranjčec 13.11.2015.

    Jao kud njega ,sry ali nije on za to .Trebalo mu je 100 godina da proigra donekle .Dule ima sve i uvijek igra kako spada.Ako vec nece Vorija sto mi isto nije jasno onda nek stavi Domagoja,Di ces Kopljara..?!

  • pomorac11 12.11.2015.

    Tko to želi sjeee repku?Ne kažem da je Marko loš,ali nema srce za bit kapetan,nema emociju,nema on tu snagu,nije sportski bezobrazan,nema muda,mekan je...Zlajo je dokazao da to ima,Dule isto tako,pa Mirko,pa Gojun,to su dečki koji mogu dignut ekipu,Kopljar nije taj,pa on neka u prvih deset minuta zapuca 2 lopte,do kraja tekme ga nema.Možda griješim,ali eto ja kod njega ne vidim to srce i ta muda.

  • Šelee 05.11.2015.

    Sta ce taj kopljar, bas kad treba nesto napravit on se ukenja.. Dule je za to stvoren.. Povuče kad god treba..

Komentiraj...
Vidi sve komentare