To je to što me zanima!

Nasri 'poludio' nakon poraza: Novinari namjerno pišu sr...

Poznat po svojim burnim reakcijama, francuski reprezentativac i igrač Cityja Samir Nasri nije ostao dužan ni na Euru. Nakon utakmice s 'furijom' okomio se na novinara
Vidi originalni članak

Nakon poraza od strane Španjolske u letvrtfinalu Europskog prvenstva najtanje živce pokazao je veznjak Manchester Cityja i 'tricolora',  Samir Nasri.

Temperamentni Francuz još je jednom 'pukao' i prije nego mu je novinar AFP-a uspio i postaviti pitanje  odmah nakon utakmice s 'furijom' okomio se na njega.

- Samo tražite sranja i onda i pišete samo sranja u tim vašim novinama - iskalio se na novinaru Nasri.

Iako ga je ovaj, još uvijek pristojno, uvjeravao da ne mora sve predstavnike medija trpati u isti koš igrač Cityja je nastavio sa svojom paljbom.

- Ako nemaš ništa pametnog za reći umukni - dreknuo je novinara Nasri, a onda mu se unio u lice i počastio ga s nekoliko osebujnih psovki, a onda i dodao kako sad može slobodno napisati kako je bio nepristojan.

Reakciju igrača navodno je izazvao članak koji je objavljen u francuskom listu 'L'Equipe' u kojem se komentira kako nakod dobrog nastupa protiv Engleske igrač više nije našao mejsta među početnih jedanaest.

Njegov je ispad odmah osudio izbornik Francuske Laurent Blanc, ali ujedno i pokušašvi zaštiti svog igrača.

- Nasri je imao mali problem s novinarima. S njegove je strane bilo poprilično manjka poštovanja, žao mi je zbog toga, iako, moram biti iskren, u jednom je trenutku i novinar pokazao izraziti manjak poštovanja prema igraču - napomenuo je Blanc.

Oštar je prema Nasriju bio i predsjednik francuskog nogometnog saveza Noel Le Graet.

- Još jedan je to neprimjereni ispad u nizu. Raspravit ćemo to s njim. Različite su kulture i razine inteligencije u ovoj momčadi, ali ukupno gledajući gotovo su svi uvijek bili pristojni s medijima - komentirao je Le Graet.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MatkoZZ 25.06.2012.

    tracevi prodaju novine, a kupuju ih ljudi zeljni traceva. Neprekinut uzrocno- posljedicni lanac, da se rulji ne svidja, nebi se te gluposti ni pisale ;)

  • chopstake 25.06.2012.

    bas me zanima sta kaze Platini na ovo? cuj Francuz ne pristojan, ja mislio samo su Hrvati takvi, cccc

  • Rodrigo de Bivar 25.06.2012.

    Ne daj se Nasri :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare