To je to što me zanima!

Nastasić raskinuo sa Cityjem, potpisao za Schalke do 2019.

Schalke 04 je nakon samo dva mjeseca posudbe stopera Matije Nastasića iz Manchester Cityja odlučio otkupiti njegov ugovor. Srbin je potpisao na četiri godine
Vidi originalni članak

Polugodišnja posudba Matije Nastasića u Schalke očito je ispunila svoju svrhu za njemačku momčad davno prije njena isteka. Klub iz Gelsenkirchena, naime, iskoristio je opciju otkupa ugovora i prije početka prijelaznog roka te je stopera Manchester Cityja i službeno doveo u svoje redove.

- Ponosan sam i sretan što mogu ostati. Od prvog dana bio sam dio momčadi i želio bih pomoći momčadi da dosegne ciljeve u budućnosti - izjavio je srbijanski reprezentativac koji je potpisao na četiri sezone.

Financijski detalji ugovora nisu poznati, a Nastasić je sa samo 21 godinom postao neizostavan u momčadi Roberta Di Mattea. Karijeru je počeo u Partizanu koji ga je slao na kaljenje u Teleoptik. Godine 2011. kupila ga je Fiorentina, a nakon samo jedne sezone preselio je u Manchester City za čak 13 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • pokislo govno 12.03.2015.

    nastasic i kompany bi bili izvrstan stoperski par nezna zasto forsira demichelisa cak i pored mangale koji je skupo placen

  • dakidale 11.03.2015.

    Odluka karijere

  • maracmarac 11.03.2015.

    tko je taj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare