To je to što me zanima!

Nastavlja se sutra: Glasnović završio četvrti, Cernogoraz 18.

Kvalifikacije se nastavljaju u ponedjeljak kada su na rasporedu još dvije serije kvalifikacija nakon čega će šest najboljih nastaviti natjecanje
Vidi originalni članak

Nakon prvog dana kvalifikacija u trapu na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru hrvatski reprezentativac Josip Glasnović nalazi se na odličnom četvrtom mjestu, dok je Giovanni Cernogoraz na 18. poziciji.

Glasnović je nakon tri serije po 25 metaka četvrti sa 72 pogotka, dok je Cernogoraz, koji brani zlato iz Londona imao 67 pogodaka što je bilo dovoljno za skromnu 18. poziciju.

U vodstvu je srebrni iz Londona Talijan Massimo Fabbrizi sa 75 pogodaka, drugi je Britanac Edward Ling sa 73 pogodaka, koliko ima i Talijan Giovanni Pellielo na trećem mjestu.

Kvalifikacije se nastavljaju u ponedjeljak kada su na rasporedu još dvije serije kvalifikacija nakon čega će šest najboljih nastaviti natjecanje.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ante46_1 08.08.2016.

    Da vam malo pojasnim. Puknuli su 3 serije po 25 meta. Imaju još 2 serije i svih 5 serija se zbraja, znači ukupno 125. Sa polufinalom i finalom se ne zbraja ukupan rezultat, kako je to bilo u Londonu. U polufinalu se puca na 15 meta sa po jednim hitcem. Dvojica najlošija strijelca ispadaju. Sljedeća dvojica sa boljim rezultatom pucaju za broncu isto na 15 meta, a dvojica sa najboljim rezultatom pucaju za zlato isto na 15 meta.

  • gnjurac82 07.08.2016.

    Ajmo Joža...još 25 i medalja je tu...

  • 07.08.2016.

    svi se rezultati zbrajaju, a u finalnoj rundi je dozvoljen samo jedan hitac. nece Gio vidjeti finale na zalost, ali bi zato Josip mogao do medalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare