To je to što me zanima!

Navijač Clevelanda provocirao maskotu Jazza i dobio batine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gostujući navijač imao je natpis 'Jazz stink'. Do njega se spustila maskota kluba. I on je imao natpis, 'I'm a loser' i prstom je pokazivao na navijača. A onda je krenulo..
Vidi originalni članak

U noći s petka na subotu Utah je ostvarila dvije pobjede nad Clevelandom u NBA ligi u istoj večeri. U utakmici je bilo 121-99, a prije početka je i maskota Jazza svladala navijača Cavsa. 

Gostujući navijač imao je natpis 'Jazz stink' (Jazz smrdi ili ništa ne valjaju, u slobodnom prijevodu). Do njega se spustila maskota kluba, medvjed koji je maskota još od 1984. godine. I on je imao natpis, 'I'm a loser' (ja sam gubitnik) i prstom je pokazivao na navijača koji ga je odmah udario u međunožje. Počeli su se jedan drugome unositi u lice i naguravati se pa je došlo osiguranje koje je navijača htjelo izvesti iz dvorane. Medo je međutim imao njegovu kapu i nastavio je provocirati pa je navijač pobjegao osiguranju i zatrčao se na kung fu medu. Ovaj ga je klasičnim hokejaškim body-checkom srušio na parket i udario ga te potom navalio na njega. Redari su ih drugi put ipak razdvojili, gosta izveli iz dvorane, a medo je postao junak dvorane i doživio ovacije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_36996 18.01.2011.

    ovo je namješteno sigurno...amerikanci od svega prave cirkus da bi podigli gledanost.pa čak i od sporta!

  • 18.01.2011.

    ...Nemojte me krivo shvatit ali to vam je namještaljka sve..Neki sigurno to već znaju (pa će reć da se pravim pametan, ali nije tako ) ali ovo pišem za one koji neznaju možda ..pa imate već na netu jedan stari video isto od Jazz Bear-a kad kao "navijač" Dallasa uleti na teren sa natpisom "JAZZ SUCK" i onda ga ovaj počne lovit po terenu sa redarima da bi ga na kraju isto odvalio sa bodycheckom i onda mu taj natpis kao ponosno podere.. Pa ima tih raznih bacanja torti u glavu itd.. Napišite na youtube NBA mascots bloopers pa možete vidit, a po meni su ovaj Jazz Bear od Utah Jazza i Benny the bull od Bullsa najjači....

  • desperado_1 18.01.2011.

    kakva komedija

Komentiraj...
Vidi sve komentare