To je to što me zanima!

Englez je pokušao uletjeti na teren da ostavi plastično go*no

Polufinalni meč na Mastersu u Londonu između Novaka Đokovića i Keija Nishikorija na kratko je prekinuo jedan 'navijač' koji je s tribine pokušao uletjeti na teren
Vidi originalni članak

Novak Đoković lakoćom se plasirao u finale Mastersa u Londonu, a za pobjedu protiv Keija Nishikorija (6-1, 6-1) trebalo mu je tek 65 minuta. No i u tom kratkom meču jedan se 'navijač' uspio dokopati svog trenutka slave.

Već u drugom gemu prvog seta muškarac u sivoj trenirci spustio se s tribine i krenuo prema terenu gdje je planirao pokazati koliko je pametan. No osiguranje je napravilo odličan posao i uspjelo zaustaviti muškarca koji se nakon što je ulovljen tek nasmijao kamerama i mahnuo. On je svoj naum očito ispunio, svjetski mediji danas između ostaloga pišu i o njemu, a dan poslije objasnio je što je namjeravao napraviti.

- Da, pokušao sam utrčati na teren, no osiguranje je bilo brzo i ulovilo me. Što sam želio? Ostaviti plastično go*no na teren. Nema veze, uspjet ću idući put - rekao je Englez.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Nevitan 20.11.2016.

    U Nemackoj je nemac inace fan nemice Stefi graf usao na teren i ubo nasu Moniku Seles. U Britaniji je navijac britanca upao na teren na mecu Novaka Djokovica. Ima li slicnosti? Da li je iko naveo da je Djokoviceva zena primetila da neki mamlaz utrcava i kada je videla da preskace ogradu vrisnula je i obezbedjenje je tek tada reagovalo. Britanska govna. Voleo bih da ga Nole otkine veceras i da ih popisa sve. Iako sumnjam da ce biti lako, iako nije realno da je po kladionicama Novak ovoliki favorit. Djubrad su spremna na sve. Kod njih sport bez smeca ne postoji. A najvise bih voleo da ugasi onog kvazi strucnjaka Vilandera. Indijanac iskompleksirani.

  • 20.11.2016.

    Tipični Englez, fish&chips+ mnogo piva i cole :D

  • kakadu5 20.11.2016.

    Supak na izvolte

Komentiraj...
Vidi sve komentare