To je to što me zanima!

Navijač se htio ubiti jer je Vasco ispao iz prve lige

Brazilski Vasco da Gama je nakon dugo mučenja ispao iz prve lige, a najteže je to podnio navijač koji se odmah htio ubiti skokom s tribine...
Vidi originalni članak

Vasco da Gama je jedan od najpopularnijih klubova u Brazilu, a 'vojska' navijača strašno je razočarana posljednjim rezultatima ovog slavnog kluba. Nakon što su na svom stadionu izgubili od Vitorije 2-0, jedan se navijač toliko uzrujao da se poželio ubiti skokom s tribine. Čak 10 milijuna navijača svoj će klub iduće sezone pratiti u drugoligaškom natjecanju. Tu čast proteklih su godina imali i drugi velikani brazilskog klupskog nogometa poput Corinthiansa, Fluminensea i Botafoga. Jedan od njih 10 milijuna očito nije želio gledati svoje idole u drugoj ligi. Stanoviti Fernando je krajem utakmice stao na rub tribine i vikao da će se baciti u 20 metara duboki ponor. Scenu su nekoliko minuta promatrali prestravljeni navijači. U zadnjem trenutku, dok se Fernando već spremao na skok, jedan ga je vatrogasac ulovio za ruku.
- Rekao je da mu život više nema smisla nakon što je Vasco ispao - kaže glasnogovornik vatrogasaca Rio de Janeira, dok je Fernando helikopterom prevožen u jednu bolnicu, vjerojatno na psihijatrijski odjel. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • alo_mačko 08.12.2008.

    ovako se inače voli klub! ali ja mislim da je ovaj ipak blefira da skrene pažnju ;)

  • nick name 08.12.2008.

    pa tipu treba 3min da skoči s krova,ne izgleda mi da se tako jako htio baš ubit,već da ga malo kamere snime prije nego ga \"spase\"..a velika maza je kao stalno na utakmicama..i ne seri više po bbb,ja sam bbb-dinamovac i ne radim sranja nego samo navijam za dinamo,a i moj sin..tek toliko..dok si ti bio još u pelenama mi smo branili hrvatsku dok takvi kao ti sad seru po njoj i nama..

  • JAX 08.12.2008.

    nije kraj svijeta ako je vasco ispao vidite corinthians koji je bio ove sezone u drugoj ligi pa se vratio

Komentiraj...
Vidi sve komentare