To je to što me zanima!

Navijači Atalante poslali poruku mira: Ne, ratu Ukrajine i Rusije!

Rusa Alekseja Mirančuka navijači Atalante ne krive za aktivnosti svoje domovine, točnije vladajućih pa su na tribinama razvili transparent mira. Na njemu se dvojica njihovih nogometaša rukuju
Vidi originalni članak

U najuzbudljivijoj prvoj utakmici osmine finala Europske lige Atalanta je u Bergamu slavila protiv Bayera iz Leverkusena s 3-2, a ponovno je posebno inspiriran Ukrajinac u redovima domaće momčadi Ruslan Malinovski, koji je zabio gol za izjednačenje (1-1) te potom dvaput asistirao Luisu Murielu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MOSKVA OPTUŽUJE ZAPAD Kremlj: Sukob će završiti kad Zapad ozbiljno shvati Rusiju

Od početka ruske invazije na Ukrajinu na tribinama većine europskih stadiona mogu se vidjeti ukrajinske zastave, a iznimke nije bilo ni u Bergamu, gdje su navijači ponovno stali uz svog igrača.

Kako god, u talijanskoj momčadi igra i Rus Aleksej Mirančuk, kojeg navijači Atalante ne krive za aktivnosti svoje domovine, točnije vladajućih pa su na tribinama razvili transparent mira. Na njemu se dvojica njihovih nogometaša rukuju, a u pozadini su zastave njihovih zemalja.

Ipak, Rus i Ukrajinac nisu zajedno zaigrali na terenu jer je Malinovski izašao u 69. minuti, dok je Mirančuk u 77. zamijenio Muriela. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić nije ulazio u igru.

Uzvrat je na rasporedu sljedećeg četvrtka na BayAreni u 18.45 sati.

UN TVRDI: 'Milijuni ljudi će biti pothranjeni zbog ruske invazije na Ukrajinu' NE PRESTAJE BOMBARDIRANJE VIDEO Mariupolj nekad i sad: 'Ovo je terorizam. Rusi su ubili više civila nego službenika'

Idi na 24sata

Komentari 5

  • simri 11.03.2022.

    Bravo Atalantini!

  • daleko najjaci 11.03.2022.

    Normalna stvar,napokon netko pametan u ovom ludilu..Najbolje da su otkazali ugovor Rusu,pa da su se svi igraci ogrnuli s ukrajinskim zastavama,klecali za Ukrajinu prije utakmice,da su pratili "pametne",obicaje iz engleske lige..A nebi se sjetili ti fini Englezi izrazit suosjecanje s zemljama koje "miluje" njihova politika koja suradjuje s nekim "miroljubivim" zemljama koje djeluju na stetu drugih.

  • Palmanova 11.03.2022.

    tja sta ce Malinovski time kupit kad ga Rusi napadaju.nije on napadac da su njega naslikali .on je ionako za mir .trebali su nacrtati one koji su rat zapoceli

Komentiraj...
Vidi sve komentare