To je to što me zanima!

Navijači Barcelone vrijeđali Ronaldinha na aerodromu

Navijači Barcelone su nakon poraza od Reala u zračnoj luci Ronaldinhu i Decu priredili ''srdačan'' oproštaj, zbog čega se Ronnie možda ni ne vrati
Vidi originalni članak

Već i tijekom El clasica, moglo se primijetiti da je dobar dio Nou Campa zvižducima ''nagrađivao'' Ronaldinha za njegovu izvedbu. Sve češće sugestije u medijima, kako se bliži oproštaj velikog Brazilca od dresa katalonskog kluba, sinoć su dobile novu ''forzu''.
Ronaldinho je u ranim satima ponedjeljka stigao u zračnu luku u društvu suigrača Deca, te Realovih vedeta Robinha i strijelca jedinog sinoćnjeg pogotka za pobjedu Reala Julija Baptiste. Svi zajedno spremali su se na put u Brazil za novogodišnje praznike. I dok su Realovi navijači u tračnoj luci pozdravljali svoje heroje, Deco i naročito Ronaldinho suočili su se s gnjevnim ispadima Barceloninih navijača, koji su zvižducima i pogrdnim nazivima zaželjeli ''sretan put'' svom donedavnom najvećem ljubimcu.
Španjolski mediji već su se upustili u nagađanje – da li je Ronaldinho u džepu imao avionsku kartu u jednom pravcu, da li je krenuo na put bez povratka?

Idi na 24sata

Komentari 1

  • davor_ 25.12.2007.

    Koliko malo čovjeku treba da od heroja postane gubitnik!!Pred samo nekoliko mjeseci gradili su mu spomenike na svakom uglu,a sada ti isti ljudi pljuju po njemu!!Žalosno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare