To je to što me zanima!

Navijači BiH oduševili: U šutnji na stadion u počast žrtvama...

Navijači su u korteu šutkom hodali prema stadionu u Luksemburgu. Nisu htjeli navijati kako bi odali počast žrtvama terorističkog napada u Bruxellesu. BiH je dobila 3-0
Vidi originalni članak

Bosna i Hercegovina gostovala je u Luksemburgu u prijateljskoj utakmici i lako pobijedila domaćina 3-0. Bosanskohercegovački navijači, koji su u Luksemburg stigli iz svih dijelova Europe, oduševili su potezom uoči utakmice.

Navijači BiH na stadion su stigli u korteu, no nisu navijali kao obično. To su napravili kako bi odali počast žrtvama terorističkog masakra u Bruxellesu. Gostujući navijači oduševili su domaćine i dostojno su obilježili odavanje počast žrtvama bezumlja.

BiH je slavila golovima Đurića i Pjanića, dok je Chanot zabio autogol. To je za naše susjede bio pripremni susret uoči kvalifikacija za SP 2018. godine. Sljedeći protivnik im je Švicarska pa u svibnju Španjolska.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Qurcy Ban 26.03.2016.

    To su pravi Bosanci! Ne treba zbog par vehabija svrstavati sve u isti koš!

  • Dakox 26.03.2016.

    BOSNA PONOSNA

  • sena2 26.03.2016.

    Vidim da ima puno k...a koji nemaju gdje liječiti frustracije nego ovdje na portalu..Sta god netko napravi nevalja,bilo loše ili dobro..Pitao bi vas ja da se nešto desi u neposrednoj blizini kako bi se suosjecali.Veliki Respekt za suosjećanje žrtvama u Bruxellesu, Istanbulu,Siriji,Afganistanu,Parisu, i svugdje u svijetu što novine inače ne obavještavaju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare