To je to što me zanima!

Navijači Chelseaja su odlučili: Drogba najbolji svih vremena

Došao sam u taj klub ispisati povijest, a ova nagrada je nešto najbolje što me vezuje uz Chelsea, rekao je Didier Drogba koji je ukupno postigao 157 golova
Vidi originalni članak

Navijači londonskog nogometnog kluba Chelsea su odlučili. Za njih je najbolji nogometaš svih vremena, koji je boravio na Stamford Bridgeu, Bjelokošćanin Didier Drogba...

Došao je Drogba u ovaj londonski klub 2004. godine, te je u Chelseaju ostao sve do ovog ljeta. Nakon što je bio najzaslužniji za osvajanje Lige prvaka prošle sezone, najvećeg uspjeha u povijesti kluba, odlučio je napustiti Otok, te je krenuo u Kinu gdje danas igra u Shangai Shenhui.

- Ovo je nevjerojatna nagrada. Zahvalan sam svima i teško mi je povjerovati u ovo jer je mnogo genijalnih nogometaša prije mene nastupalo u Chelseaju. Došao sam u taj klub ispisati povijest, a ova nagrada je nešto najbolje što me vezuje uz Chelsea - rekao je Drogba koji je ukupno postigao 157 pogodaka za Chelsea u 341 utakmici.

Recimo da je drugo mjesto u ovom izboru osvojio Frank Lampard, a od aktualnih nogometaša kluba na petom se mjestu našao John Terry. Na četvrtom se mjestu smjestio Talijan Gianfranco Zola, a na trećem Peter Osgood, koji je za "bluze" igrao tijekom šezdesetih i sedamdesetih godina.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • biciklijada 02.11.2012.

    i neka je dobio pa čovjek je zaslužio,stvarno je bio kupovina stoljeća šta li je sve napravio za chelsea.kralj nad kraljevima svaki bi trener poželio takvog napadača.

  • ntnk 24sata 02.11.2012.

    kralj meni osobno najdrazi napadac....drogba rulz

  • PsyBorG6of9 02.11.2012.

    lol....lako je zabijat nakon što je abramović spiskao milje i milje na momčad, bilo je malo drugačije dok je chelsea bila samo jedna prosječna momčad... svaka čast Drogbi, ali No1 je bio i bit če Gianfranco Zola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare