To je to što me zanima!

Navijači Dinama poslali na Poljud pakete plavih papira

Nekolicina navijača Dinama poslala je šest paketa plavih papirića na kućne adrese šest eminentnih Hajdukovaca među kojima i predsjedniku Perošu
Vidi originalni članak

Ideja nam je spontano pala na pamet prije nekoliko dana. Željko, Mario i ja odlučili smo napuniti šest kutija sa plavim papirima i poslati ih na adresu eminentnih Hajdukovaca. Odgovor je to na onaj spektakl s s Poljuda jer pretpostavljamo da su sve papire potrošili, pa im eto malo pomažemo u nabavi, izjavio je Damir Žigrović, ponosni navijač Dinama za RTL.
U srijedu do 17 sati paketi će biti isporučeni na adresu "eminentne šestorke". Trebali bi ih dobiti Mate Peroš, Igor Štimac, Tomo Erceg, Edo Pezzi, Reno Sinovčić i Dean Računica.
- Mislim da nikoga nismo uvrijedili s ovom šalom. Nadam se da će nas iznenaditi s papirićima nakon što utakmica bude gotova - zaključio je Damir koji je zajedno sa Željkom Radoševićem i Marijem Žerjavićem realizirao ovu ideju.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bays 20.05.2009.

    labelwriter, šta to bbb čeka u splitu, kakav masakr? umisto da pišete kako dinamo nema što tražiti i da će ga hajduk zgaziti uz vaše navijanje koje je nekad i meni kao dinamovcu impresivno, vi pričate o masakru, sili itd. žešći debilizam na djelu

  • labelwriter 20.05.2009.

    dinamo se zajebaje, pa vi se ni nemozete zamislit sta BBB ceka u splitu.ja nebi isa doli.mislim ja cu bit doli ka hajdukovac samo da vidim taj masaker :)

  • Hacker-ri 20.05.2009.

    PUSENJE UBIJA :DDDDDDD brutalaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare