To je to što me zanima!

Navijači Dinama vratili ulaznice, Torcida ipak nije!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dobili smo 30 ulaznica. Sramota, kaže Ivan Šagud, predsjednik Udruge navijača Dinama, koji je u utorak vratio ulaznice HNS-u
Vidi originalni članak

Tražili smo 90 ulaznica, a od HNS-a dobili samo 30. Razočarani smo, rekao je Ivan Šagud. Malo prije 11.30 u društvu prijatelja Saše stigao je pred sjedište HNS-a. Odlučili su se odreći i tih 30. Predali su ih zaštitaru.
- Nitko nas nije dočekao, primio, saslušao... Nismo tražili ulaznice za roditelje, već za navijače koji su stalno uz repku - nastavio je Ivan. Navijači Dinama vjeruju da će njihov primjer slijediti i ostale navijačke skupine. No čini se da ipak neće.
- Nismo se još dogovorili. Dobili smo 40 ulaznica i ako ih se odreknemo, otići će u ruke menadžera, sponzora... 'Lijepa naša’ neće se ni čuti na Wembleyu - kaže tajnik Torcide Stipe Lakić i dodaje da su već rezervirali avionske karte i smještaj. I BBB-ovci su, pa su se ipak odrekli ulaznica.

STOŽER I IGRAČI DALI ULAZNICE
U stožeru reprezentacije tvrde da su se, zajedno s igračima, odrekli određenog broja ulaznica kako bi ih proslijedili navijačima. No navijači te ulaznice, očigledno, nisu ni dobili jer svi skupa preko Hrvatskog nogometnog saveza nisu mogli kupiti više od 150 ulaznica! A svaki reprezentativac i trener imao je pravo na 30 ulaznica.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zelenožuti 14.11.2007.

    igrači nisu zaslužili da ih se bojkotira al ove iz saveza i klubova(jadnike koji trče za parama) treba razjurit

  • Dannyboy 14.11.2007.

    ..a tko uopće igra..???

  • user_18986 14.11.2007.

    Šta se čudimo tako to funkcionira u nas,dosad smo se već uvjerili kako to ide.Kad je bilo svj.prv. u Njemačkoj rijetki su mogli doći do karti,osobno znam par ljudi koji nemaju pojma o nogometu niti tko nam igra za repku,a dobili su karte jer rade u dobrim firmama jer im je tata neki boss i.t.d. da ne nabrajam a mi istinski ljubitelji nog.nek se slikamo.Sad se igra u Londonu pa koriste prilikeu da povedu i svoje ženice da obave šoping.Isto tako da smo dobili evropsko prv.mi obični smrtnici nebi mogli doći do karti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare