To je to što me zanima!

Navijači Flamenga prijetili su smrću bubnjaru Peppersa...

Za vrijeme svirke u brazilskom Belo Horizonteu, bubnjar Red Hot Chili Peppersa raširio je dres Flamenga, što se publici nije svidjelo pa ga je stavio u gaće i bacio
Vidi originalni članak

Bubnjar slavnog američkog rock benda Red Hot Chili Peppers Chad Smith na bolniji način se uvjerio kako se s potpirivanjem navijačkih strasti u Brazilu ne smije šaliti.

U sklopu jednog glazbenog događaja u Belo Horizonteu Smith je htio pridobiti publiku tako što je pred njima raširio nogometni dres Flamenga, što se ubrzo pokazalo lošim potezom. Vidjevši da fanovi nisu navijači ovog kluba iz Rio de Janeira, bubnjar je odlučio spasiti se neugodne situacije tako što je zavukao dres u gaće da bi ga na kraju ubacio iza svojih leđa.

Takav potez naišao je na odobravanje publike, a nakon savjeta jednog od glazbenika, počeo je skandirati 'Atletico Mineiro' (klub iz Belo Horizontea) zbog čega su obožavatelji pali u ekstazu.

Dakako, to se nije svidjelo navijačima Flamenga, koji su, prema pisanju tamnošnjih medija, dočekali takav potez 'na nož', štoviše Smithu su slali prijetnje smrću. Amerikanac, svjestan ozbiljnosti situacije, se ispričao na svojem Twitter profilu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Fullpametnivanja 11.11.2013.

    Ovo je baš Sportska disciplina..i ne spada baš u niti jednu Vašu rubriku nego u Sport... Valjda je autor mislio (brojati udarce koje bi navedeni dobio..pa ako dobije dovoljan broj udaraca možda se kvalificira na neko svjetsko prvenstvo "udaranja u bulju") Dragi 24 sata ocekujem sljedece; "Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran."

  • MilosrdniAndjeo 11.11.2013.

    S Brazilcima nema šale.

  • hattrick 11.11.2013.

    amer...

Komentiraj...
Vidi sve komentare