To je to što me zanima!

Navijači ga žele k'o suho zlato: Kovač će preuzeti West Ham?

Subotnji okršaj s Burnleyjem (16 sati) mogao bi biti i odlučujući pa ukoliko Pellegrini dobije otkaz, Kovač bi se mogao prometnuti u glavnog kandidata za vruću klupu londonske momčadi
Vidi originalni članak

Niti tjedan dana nakon što se razišao s Bayernom iz Münchena, hrvatski stručnjak Niko Kovač nalazi se pred novim izazovom u karijeri. Odlaskom s Allianz Arene postao je tema brojnih klubova, a jedan koji je iskočio na društvenim mrežama bivši je klub Slavena Bilića West Ham.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Čekićari' ne briljiraju ove sezone, nalaze se tek na 13. mjestu bez pobjede u posljednjih pet utakmica Premier lige (šest ukupno uključujući kup) i menadžeru Manuelu Pellegriniju opako se trese stolica.

Subotnji okršaj s Burnleyjem (16 sati) mogao bi biti i odlučujući pa ukoliko Pellegrini dobije otkaz, Kovač bi se mogao prometnuti u glavnog kandidata za vruću klupu londonske momčadi.

Pritisak bi, naravno, bio manji nego u Bayernu, no očekivanja bi bila podjednako velika. Kada je u pitanju srazmjer klubova u odnosu na zahtjeve. Primarni cilj Nike Kovača bio bi plasman u Europsku ligu što su čelnici West Hama zacrtali prije početka nove sezone.

Kao drugi kandidat i najveći oponent Kovaču spominje se Rafael Benitez, no ove informacije trebalo bi uzeti s dozom opreza budući da još nema službene potvrde o zainteresiranosti kluba za ijednog stručnjaka.

Kako god, navijači West Hama oduševljeni su mogućnošću Kovačeva dolaska i sudeći po komentarima više su za opciju hrvatskog trenera.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Usora1 09.11.2019.

    ma daj maknite ovog bradatog cirkusanta koji iskace u svakom clanku.......

  • 09.11.2019.

    Sada će ga 24 sata svakodnevno seliti iz kluba u kluba.

  • zabava 09.11.2019.

    Neka njega u nekom klubu koji nije gigant ali da je repektabilan ida ima ambicije kao frankfurt a to zbas i west ham nije. Sigurno da bi u ovom treunutku on najbolje dgovarao unitedu ili nekom klubu u francuskoj pored psga a moze i u italiju lazio roma napoli ili fiorentina

Komentiraj...
Vidi sve komentare