To je to što me zanima!

Navijači Intera oštro igračima: Ako ne pobijedite, onda ide rat!

Inter se u posljednjem kolu bori s Empolijem, a tri boda značila bi siguran plasman u Ligu prvaka. Sad svlačionica mora preuzeti odgovornost, napisala je udruga navijača Intera
Vidi originalni članak

Navijači Intera upozorili su igrače "nerazzurra" kako će u nedjelju nakon utakmica protiv Empolija biti 'party ili rat'.

Inter će u susretu posljednjeg kola Serie A u nedjelju ugostiti Empoli i pobjedom bi osigurao plasman u Ligu prvaka. Bodovi su važni i Empoliju koji se bori za prvoligaški spas. 

- U nedjelju nema isprike. Nakon utakmice bit će party ili rat - poručili su ultrasi Intera.

U poruci koju je Curva Nord, udruga navijača Intera objavila na društvenim mrežama, piše kako su uvijek bili uz momčad, a tako će biti i u nedjelju. Ali...

- Bodrit ćemo vas cijelu utakmicu, podržali smo momčad kada je trebalo isključiti Icardija iz sastava, no sada svlačionica mora preuzeti odgovornost - poručili su najžešći navijači Intera.

Inter uoči posljednjih 90 minuta sezone drži četvrto mjesto, posljednje koje vodi u LP. Inter ima 66 bodova kao i Atalanta na trećem mjestu, Milan je peti s bodom manje, dok je Roma šesta sa 63 boda. Iz ovog društva dvije će momčadi izboriti Ligu prvaka, jer su dvije karte već rezervirane za prvaka Juventus i doprvaka Napoli.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • netko iz 2 mase 24.05.2019.

    zaboli njih za njihovo blejanje sa tribine

  • bedak11 23.05.2019.

    Zabio bi 14 autogolova da mi ovako navijaci kluba kazu nesto, pa ratuj

  • 23.05.2019.

    inter treba dovesti par pojacanja i bit ce dobri ,,nek dovedu modrića

Komentiraj...
Vidi sve komentare