To je to što me zanima!

Boyse napali u Sl. Brodu za vrijeme Dinamove utakmice!

Desetak huligana s područja Splitsko-dalmatinske županije, u četvrtak navečer su oko 22.45 sati došli ispred prostorije Udruge navijača Dinama u Slavonskom Brodu te počeli razbijati. Došlo je i do fizičkog sukoba
Vidi originalni članak

U fizičkom sukobu navijačkih skupina u četvrtak navečer oko 22.45 sati u središtu Slavonskog Broda 'sijevale' su palice i boce, gotovo je uništen inventar prostorija brodske Udruge navijača Dinama. Policija je brzo pohvatala 10-ak i više odbjeglih huligana iz Splitsko-dalmatinske županije, dio ih je priveden prekršajnom sucu, za preostalima se intenzivno traga.

Desetak huligana s područja Splitsko-dalmatinske županije, u četvrtak navečer oko 22.45 sati došlo je ispred prostorija udruge navijača Dinama u Mesićevoj ulici, u središtu Slavonskog Broda, potom oštetili ulazna vrata i prozore na objektu, a zatim se fizički sukobili s više pripadnika navijačke skupine Dinama, koji su prethodno gledali televizijski prijenos utakmice Dinama i Villarreala. 

U sukobu su korištene palice i boce, inventar prostorija Dinamove navijačke udruge gotovo je uništen, a napadači su se udaljili s mjesta događaja, odvezavši se automobilima. Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod intervenirali su odmah po dojavi o događaju i na dvije lokacije na autocesti A3 Bregana-Lipovac zaustavili su osobne automobile u kojima su se nalazili sudionici navedenog događaja. 

- Utvrđeno je da se radi o 10 osoba s područja Splitsko-dalmatinske policijske uprave, koji su uhićeni i dovedeni u prostorije policije. Nad osumnjičenima se provodi kriminalističko istraživanje te potom slijedi podnošenje odgovarajućih prijava mjerodavnom tijelu. Policijski službenici također nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska drugih počinitelja i utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti spomenutog događaja-rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske. Zasad nema podataka je li u fizičkom sukobu dviju navijačkih skupina bilo ozlijeđenih.

Dio sudionika navedenog fizičkog sukoba s područja Splitsko-dalmatinske županije danas, u petak, je oko 13 sati u pratnji policijskih službenika privedeno u Općinski sud u Slavonskom Brodu, isto će se postupiti i s preostalim sudionicima sukoba čim budu uhićeni. Neslužbeno, prijete im, uglavnom, prekršajne kazne, a onima koji su recidivisti u opisanim prekršajnim djelima kazne sukladno odredbama Kaznenog zakona RH. Policijski očevid na mjestu sukoba se nastavlja. 
 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • žeky dejić 16.04.2021.

    Jakobušiću potiraj odmah Tramezzanija a potom Jurića, Jakoliša, Atanasova, Vuškovića i mnoge druge osim Livaje i Kalinića. Dalmacija i cila Hrvatska nestrpljivo čeka moćni Hajduk a nikako udrugu Naš Hajduk koja je najveća sranje!!!HŽV

  • žeky dejić 16.04.2021.

    Oni su sramota a ne navijači Hajduka. Mogu pod ruku sa Tramezzanijem i svim ostalima osim Livaje i Kalinića. SRAMITE SE BUDALETINE!!!HAJDUK se voli a ne sramoti kao ova bakra.

  • Danko_Bananko 16.04.2021.

    Dokle god bude se za ovakve slučajeve išlo na prekršajne umjesto kaznene sudove, ovakve stvari će se događati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare