To je to što me zanima!

Navijači Juvea odbijaju ispriku Balotelliju i Interu

Torinski Juventus morat će jednu domaću utakmicu Serije A odigrati pred praznim tribinama zbog rasističkog vrijeđanja na derbiju s Interom
Vidi originalni članak

Huk s tribina navijača Juventusa bio je usmjeren prema 19-godišnjem igraču Intera Mariju Balotelliju, no iz prostorija navijača Juventusa odaslana je poruka kako prilikom te utakmice nisu niti u jednoj sekundi na rasnoj osnovi vrijeđali goste iz Milana. U objašnjenju stoji:
"Ne želimo se ispričati niti Balotelliju niti Interu jer nikog nismo vrijeđali na rasnoj osnovi. Naše negodovanje prema Balotelliju odraz je nekorektnosti Balotellija prema svima na toj utakmici", stoji na početku priopćenja u kojem se točno opisuju razlozi:
"Kako to da nismo vrijeđali Vieiru ili Muntarija? Zviždanje i huk odgovor je na to što je Balotelli izašao posljednji na travnjak, njega su svi ostali čekali dvije minute. Zašto je 21 nogometaš mogao istrčati zajedno, a njega se čekalo?", pitaju se Juventusovi navijači i zaključuju:
"Sissoko je tamnoputi igrač i ponosni smo što nosi Juventusov dres. Nikad nismo niti ćemo ikad biti protiv takvih nogometaša".

Idi na 24sata

Komentari 3

  • baka22 21.04.2009.

    ma bezobrazni su ovi crnci,nemam ja nis protiv njih i ne treba ih vrijedjat,al kad crnci zvižde bjelcima to nije rasizam,to je obicno vrijeđanje! ili kad adebayor svasta kaze bendtneru ili eto kad pljuje svako malo bijelce to nije rasizam!? ma mo\'s mislit

  • Quorthon 21.04.2009.

    zar im je tolko teško bilo zviždat...pa već i ptice na grani znaju šta hukanje prema tamnoputom igraču znači

  • nogometas05 21.04.2009.

    Najodvratniji klub i navijači Juventusa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare