To je to što me zanima!

Navijači Marseillea: Dođite da vas ubijemo, Madriđani

Nevjerojatno zvuče otvorene prijetnje navijača Marseillea, koji su najavili ubojstvo osam navijača Atletica kao osvetu zbog uhićenog 'kompanjona'
Vidi originalni članak

"Ubit ćemo osam navijača Atletica", najeksplicitnija je prijetnja iz brojnih e-mailova koje su poslali radikalni navijači Marseillea navijačima Atletico Madrida. Svoje perfidno obećanje Francuzi misle ostvariti kad Atletico u okviru Lige prvaka bude gostovao u Marseilleu 9. prosinca. Razlog njihovu bezumlju je uhićenje navijača Marseillea tijekom prvog susreta ovih dviju momčadi. Tad je izvjesni Santos Mirasierra, zbog sudjelovanja u neredima, završio u pritvoru i sad riskira osam godina zatvora. Poslani mailovi napisani su na francuskom, španjolskom i engleskom jeziku, a osim navijačima prijeti se i igračima Atletica.
"Marseille čeka Atletico. Santosovih osam godina zatvora znači osam ubijenih navijača Atletica", "Sloboda Santosu. To je sramota. Bolje vam je ostati kući na dan smrti", neke su od poruka koje su poslali primitivni navijači.

ATLETICO U STRAHU
Na svojoj internetskoj stranici vodstvo Atletica apeliralo je na navijače da ne putuju u Marseille.
- Ne možemo vam garantirati sigurnost, najbolje je da ne putujete tamo, a za to gostovanje neće biti prodana niti jedna karta.
Njihov apel govori dovoljno. U Madridu su prijetnje Frrancuza shvatili vrlo ozbiljno.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 02.12.2008.

    a ono balkanski navijaci su opasni

Komentiraj...
Vidi sve komentare