To je to što me zanima!

Navijači Reala žele Luku i Kovu u prvih 11: Na potezu je Zizou

VATRENI DVOJAC Luka Modrić je spreman, a madridski mediji (AS i Marca) postavili su anketu s pitanjem koji dvojac žele vidjeti u prvih 11 'blancosa'. Navijači traže tandem Vatrenih
Vidi originalni članak

Utorak je bio loš dan za sve pristalice madridskog Reala. Ostali su bez važnog veznjaka Tonija Kroosa kojeg na terenu neće biti oko mjesec i pol zbog frakture stopala. To implicira kako će propustiti dva velika derbija protiv Atletica na Calderonu te 'el Clasico' protiv Barce na Nou Campu.

Zinedine Zidane ne može također računati niti na Casemira, važnu defenzivnu polugu u veznom redu, pa je legendarni Francuz primoran tražiti nove solucije. Luka Modrić je spreman, a madridski mediji (AS i Marca) postavili su anketu s pitanjem koji dvojac žele vidjeti u prvih 11 'blancosa' i tu nema nikakvog spora oko pobjednika.

Uz neprikosnovenog Modrića, izbor je pao na Isca i našeg Matea Kovačića. Dakle, za skupocjenog Kolumbijca Jamesa Rodrigueza nema mjesta jer je trojac Modrić-Kovačić-Isco kombinirano prikupio 83% glasova navijača. Lukinih je 33, Kovinih 28.

To je novo veliko priznanje za preporođenog veznjaka koji je sjajno iskoristio ukazano povjerenje Zidanea. Navijači su osvojeni, na potezu je Zizou. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • sve u 16 10.11.2016.

    Napokon,Kovacic je sigurno dovoljno kvalitetan igrac za Real.E sad,nije jos stasao u sigurnog igraca ali polako i sigurno nadolazi.Ova i iduca sezona su za njega presudne.Ili jesi,ili nisi Kova...!!!Sretno!

  • nikluk20 09.11.2016.

    to samo pokazuje da kontinuiran rad i želja i dokazivanje su bitni...za razliku od halilovića koji misli da je bogom dan i da ne treba ništa raditi....sretno kova a ovog halilovića pošaljite nek za bosnu igra...

  • realan902 09.11.2016.

    kovacicu nemoze bit bolja prilika,sad kad nema kroosa i casemira pokazat ce kolika je igracina,,samo naprijed kova legendo

Komentiraj...
Vidi sve komentare