To je to što me zanima!

Navijači su izabrali: Enriquea u Barci mijenja Jorge Sampaoli...

Od 40.000 čitatelja na portalu Marce, njih 37 posto na klupi Barcelone od iduće sezone želi gledati sadašnjeg trenera Seville, Jorgea Sampaolija. Luis Enrique je dobio samo devet posto glasova
Vidi originalni članak

I dok čelnici Barcelone još razmišljaju što će s Luisom Enriqueom, hoće li mu dati otkaz odmah ili ga ostaviti na klupi do kraja sezone, navijači Barcelone već su izabrali njegova nasljednika. Za njih Enrique je već bivši, a na klupi bi ga trebao naslijediti Čileanac iz Seville Jorge Sampaoli.

Rezultati su to ankete Marce u kojoj je svoj glas dalo više od 40.000 čitatelja. Njih čak 37 posto upravo sjajnog trenera Seville vidi kao najboljeg čovjeka za klupu moćne Barce od iduće sezone. Na drugom mjestu je trener Athletic Bilbaa Ernesto Valverde koji je dobio 15 posto glasova.

Luisa Enriquea na klupi Barce i dalje želi gledati tek devet posto čitatelja španjolskog portala, a iza njega ostali su Eusebio iz Real Sociedada te njihov bivši igrač Ronald Koeman, današnji trener Evertona.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kele2 19.02.2017.

    Ja nekuzim zas mua zelu dat otkaz

  • mestar 17.02.2017.

    Citatelji marce?

  • roberto-barcello 17.02.2017.

    Ja bi ipak da se Guardiola vrati, nekako mi je bio sigurniji od Enriquea, imao je i Guardiola ponekad neke lude izmjene igraca, al svakako mi je bio pouzdaniji! Ja bi mu dao još jednom priliku da vodi Barcu, a Luis Enrique nek malo odmara od Barce. Nek si uzme pauzu kao Guardiola i Anceloti

Komentiraj...
Vidi sve komentare