To je to što me zanima!

Navijači su izabrali: Mandžukić je zabio Englezima gol godine

JOŠ UVIJEK SE NAJEŽIMO Fotografije slavlja nakon Mandžukićevog gola kojim je Hrvatsku odveo u povijesno finale Svjetskog prvenstva obišle su čitav svijet, a on je tada postao najveći među junacima...
Vidi originalni članak

Bila je ovo sportska godina iz snova za sve Hrvate! Nizali su se uspjesi naših kroz čitavu 2018., ali zauvijek će ostati upamćeno ljeto i Svjetsko prvenstvo u Rusiji na kojem su "vatreni" osvojili srebro.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zlatko Dalić i njegovi igrači postali su junaci čitave nacije. Nizali su se majstorski potezi, savršene akcije, odlučujući golovi, ali jedan je trenutak označen kao trenutkom godine.

Navijači su pogodak Marija Mandžukića Engleskoj u polufinalu izabrali za pogodak godine. Glasovalo se na službenom profilu HNS-a na Facebooku, a trenutak u kojem je Mandžo matirao Pickforda i poslao Hrvatsku u finale Svjetskog prvenstva i pola godine kasnije izaziva snažne emocije.

Nije krenulo dobro tog 11. srpnja na stadionu Lužniki. Već u petoj minuti Kieran Trippier je pospremio neobranjiv slobodnjak u Subašićevu mrežu. Uletjela je lopta u gol kao metak... Kako su minute odmicale, naši su igrači postajali sve nervozniji, ali poluvrijeme nam je pomoglo. U nastavku smo bili jači i odlučniji.

Zabio je Ivan Perišić u 68. minuti pogodio za izjednačenje, ali moralo se u produžetke jer nismo mogli do drugog gola... A tamo se ukazao on - Mario Mandžukić. Igrala se 109. minuta. Perišić je ubacio, Mandžo se othrvao guranju svog čuvara Stonesa, utrčao ispred Pickforda i u svom stilu, majstorski pogodio gol.

Fotografije slavlja nakon Mandžukićevog gola obišle su čitav svijet, a on je tada postao najveći među junacima. Čovjek koji nas je odveo u povijesno finale Svjetskog prvenstva u nogometu.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Winks 03.01.2019.

    Delaware, puno si se uzbudio za nekog koga su Albanci, pardon Švicarci poslali doma rano, jer je poznato da vi ne mozete grupu proci na SP-u, a 20 god niste vidjeli EP....Jasno je iz aviona da te boli, ali proslo je 6 mj, ..no moraš se početi miriti...i prihvatiti da su Hrvati DOPRVACI svijeta i da je NAJBOLJI igrač svijeta i vlasnik Balon d’ora - Hrvat Luka Modric...pripremi se, dominirat cemo i na EP-u.

  • Exterminator 03.01.2019.

    Sasvim sigurno jedan od golova koji će i moji klinci pamtit cijelog života , tolika erupcija oduševljenja u kući da je to nemoguće opisati ... uhvatim u ruke malu nećakinju koja ima samo 6 godina djelovala je nekako uplašena od silnog urnebesa i galame a ona ni pet ni šest mi zalijepi šamar na užas i smijeh svih u kući eto neznamo ni sami dan danas zašto ali vjerojatno od silnog uzbuđenja

  • DraženMuhvić 02.01.2019.

    U Francuskoj navijači također izabrali francuski gol godine. Izabran Mandžukićev glavom iz finala!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare