To je to što me zanima!

Navijači Uniteda bacili pivu na Di Mariu, on nazdravio pobjedi

PSG je razbio Manchester United na Old Traffordu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka (0-2). Bivši 'crveni vrag' Di Maria s dvije je asistencije u potpunosti izludio domaće navijače koji su ga gađali pivom
Vidi originalni članak

Gle, piva! A ništa dečki, živjeli vi meni za pobjedu - nazdravio je dvostruki asistent Angel di Maria u pobjedi njegovog PSG-a protiv bivšeg mu kluba, Manchester Uniteda (0-2).

Odlični Argentinac svojom je igrom izludio domaće navijače koji su u pokušali pogoditi krilnog igrača Parižana pivom, ali nisu uspjeli. Boca je završila na terenu, a snalažljivi je Di Maria uzeo stvar u svoje ruke i našalio se sa navijačima kluba iz kojeg je prešao u Pariz. 

Bilo je to u 56. minuti, tada je Di Maria već asistirao za gol Presnela Kimpembea, a četiri je minute kasnije poslao i 'kirurški preciznu' loptu za Mbappéa koji je u potpunosti nokautirao 'crvene vragove'. S dva je odlična poteza on uvelike usmjerio utakmicu, pa možemo reći kako je zasluženo nazdravio velikom podvigu PSG-a u Manchesteru.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Dr.Gonzo. 13.02.2019.

    U sta god sam uvjeren.. promasim, mislio 3:0 laganica za United.. skoro bilo obratno, dobro da se ne kladim, zali para..

  • lukepicard 13.02.2019.

    Dali če uefa reagovati nao ovo ponašanje navijača Manchestera ili to samo rade kad su u pitanju naši klubovi.

  • mestar 13.02.2019.

    Di Maria je dobar nogometas i nedovoljno cjenjen sjecam se kako je realu donio trofe u cham. ligi pa ga se rijesili. Man U. ce tesko sastavit mocnu momcad jer vuku krive poteze pre odabiru menadzera. Poslije Vaan G, je trebao doc neki trener kao Angeloti da nastavi odgajat mlade igrace koje je V.G. selektirao rezultat bi dosao u brzo ili su trebali produzit ugovor V.G.

Komentiraj...
Vidi sve komentare