To je to što me zanima!

Navijači Uniteda zgroženi izgledom novih V-dresova

Povodom stote obljetnice otvaranja Old Trafforda igrači Manchestera će ove sezone nositi dresove zbog čijeg dizajna su navijači u potpunom šoku
Vidi originalni članak

Dugo su u Manchester Unitedu kao najveću poslovnu tajnu čuvali izgled dresova za novu sezonu. Prije točno stotinu godina otvoren je legendarni Old Trafford i u klubu su u čast rođendana svoga stadiona od Nikea naručili nekakvu retro varijantu. I dobili crveni dres s čudnom crnom trakom u obliku slova V na gornjem dijelu prednje strane. Navijači su razočarani izgledom dresa, pokrenuli su inicijativu da se ni ne pušta u prodaju.
- Grozno, pa to izgleda kao rabijaški dres. Zapravo nešto između ragbijaškog i lošeg američkog stila. Ma užas. Ni prošlih godina nisam bio oduševljen izgledom naših dresova, ali ovo je stvarno strašno - rekao je za The Sun razočarani navijač Nick Cooper. Najtiražnije engleske novine objavile su tekst naslovljen "Roo, ti se sigurno šališ!" Naime, Wayneu Rooneyu dres se sviđa.
- Dres je stvarno lijep. Uvijek je lijepo vidjeti novi dres, a u ovom kombinaciji jedva čekam igrati - rekao je Rooney i izazvao čuđenje novinara, navijača, cijele javnosti...
- Jedino će Rooneyu ovaj dres možda dobro stajati, on ionako izgleda kao ragbijaš - odgovorio je zvijezdi Uniteda navijač Jim Ferry. No dojam je da Englezi ipak malo pretjeruju. Bilo je puno neuspjelijih kombinacija posljednjih godina u svijetu nogometa, ali ovakve stvari na Otoku očito shvaćaju na poseban način. A ova upozorenja navijača nisu nimalo benigna, u klubu će o njima morati dobro razmisliti. Prodaja dresova velikim klubovima donosi itekako važan dio financijskog kolača. U akciju "smirivanja strasti" uključio se i Korejac Ji-Sung Park.
- Nemojte tako, ja više volim na novi dres gledati kao da ovo V na prsima znači victory (pobjeda). I nadam se da ćemo pobijediti u svakoj utakmici u novom dresu - rekao je Korejac.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • baka22 26.06.2009.

    najbolji su meni bili kad je cantona igrao! iz onog vremena,kad je umbro jos imao kvalitetan dizajn

  • gunnerica_4 26.06.2009.

    ocajno.....

  • apocalypsa 26.06.2009.

    je**** nike...svake godine sve lošiji dizajni

Komentiraj...
Vidi sve komentare