To je to što me zanima!

Navijači Urugvaja prijete smrću braniču Newcastlea Dummettu

Luis Suarez zbog problema s meniskusom koljena upitan je za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a ljutiti urugvajski navijači našli su krivca za ozljedu njihove glavne zvijezde
Vidi originalni članak

Luis Suarez zbog problema s meniskusom koljena upitan je za nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a ljuti urugvajski navijači našli su krivca za ozljedu njihove glavne zvijezde.

Riječ je o braniču Newcastlea Paulu Dummettu koji je u posljednjem kolu Premiershipa zbog prekršaja na Suarezu dobio crveni karton. Napadač Liverpoola tada se nije požalio na ozljedu, a bolove u koljenu osjetio je tek u srijedu na treningu Urugvaja. Nakon što je magnetska rezonanca pokazala kako je Suarezu oštećen meniskus, bijesni navijači krenuli su napadati nesretnog Dummetta.

Braniču Newcastlea preko Twittera čak su počeli prijetiti i smrću.

Inače, Suarez je u četvrtak operiran i trebao bi biti spreman za prvu utakmicu na SP-u protiv Kostarike.

– Hvala vam svima na podršci. Radit ću vrijedno i naporno da bih bio potpuno spreman i u mogućnosti pomoći suigračima – rekao je Suarez.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • DALMATINACSAN 23.05.2014.

    Luis Suarez Liverpool's number 7! Na na na na na na na na na na<3

  • Kostakurta 23.05.2014.

    Suarez je odličan igrač i jasno mi je zašto navijači negoduju,ali ti isti navijači se moraju sjetiti da je to sve nogomet,igra... .Da ne spominjem koliko je puta njihov ljubimac ispao kao totalni divljak i primitivac..Selektivno pamćenje je gadna stvar...

  • svraka 23.05.2014.

    Koje glupo razmišljanje. Što je slijedeće? Sad čekamo Čileance da počnu prijetiti Dariju Rugaševiću jer zbog njega neće Fernandes na svjetsko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare