To je to što me zanima!

Navijači West Hama uletjeli na teren i sukobili se s kapetanom

U sklopu 30. kola Premier lige, odigrano je još 5 dvoboja. West Ham je došao do još jednog poraza, dok je Everton upisao vrlo važnu pobjedu...
Vidi originalni članak

Nakon što je Manchester United u derbiju 30. kola Premier lige pobijedio Liverpool s 2:1, odigrano je još pet dvoboja.

Newcastle je na Saint James Parku pobijedio Southampton s 3:0. Dvostruki strijelac bio je Kenedy koji je zabio u drugoj i 29. minuti, a zabio je i Ritchie u 57. minuti.

Burnley je na gostovanju s 3:0 slavio protiv West Hama, a za goste su zabili Barnes te dvaput Wood.  Nezadovoljni igrom svojih igrača, četvorica navijača čekićara uletjeli su na teren, a jedan se čak i sukobio s kapetanom Nobelom. West Ham je upisao četvrti poraz u posljednjih pet susreta te su od zone ispadanja, uz utakmicu više udaljeni samo tri boda.

Nakon dva poraza, Everton je s 2:0 pobijedio  Brighton.  Domaćini su poveli u 60. minuti autogolom Bonga , a konačan rezultat postavio je Tosun na asistenciju Bainesa. Nikola Vlašić ponovno nije bio među pozvanim igračima.

Huddersfield nije iskoristio rani crveni karton Jordana Ayewa (u 11. minuti) protiv Swansea te je utakmica završila bez golova.

West Bromwich Albion je u osmoj minuti preko Rondona poveo protiv Leicestera , ali su gosti golovima Vardyja, Mahreza , Iheanacha i Iborre preokrenuli rezultat i slavili s 4:1.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • komentator__Luka 10.03.2018.

    tko je sad kriv? nema više bilića da ga okrive

  • Xyster 10.03.2018.

    Lijepo od Burnleya što je djecu sa tribina postio na svoju klupu, jako organizirana ekipa i ne bih imao ništa protiv da igraju EL sljedeće sezone, iako preferiram tu Leicester. West Ham je dobio besplatni stadion koji nije za nogomet, srušili su Upton Park kako bi popravili finacije, a nisu zaradili ništa značajnih od onogo što su imali na Upton Parku koji je imao kultni stadion. Drugi par problema je nedostatak kvalitetnog trenera koji ne zna posložiti sasvim solidnu momčad. Od ostalih rezultata, WBA je praktički sada ispao. Southempton koji također ima jako dobro momčad, mora potjerati Pellegrina ako žele uloviti posljedni vlak za ostanak. Everton je praktički osigurao ostanak, ali sumnjam da će to biti dovoljno da Big Sam ostane. Ne znam hoće li biti članak od Chelsea-Palacu, jedinu utakmicu koju sam gledao. Pa ću reći da je ovo bila najbolja predstava Chelsea koju sam ja vidio ove sezone, podsjetili su na lanjsku sezonu. Ne znam kako rezultat nije bio 4-0 ili 5-0 do 70. minute, a na kraju skoro napravili kalvariju. Wilian igrač utakmice, Giroud se napromašivao; vidi se da fali Costa. Christansen ponovno par pogrešaka, do utakmice sa Barcelonom je bio odličan, a nakon one pogreške totalno je pao i trebalo bi ga malo odmoriti na klupi. Chelsea ako želi ligu prvaka sljedeće sezone, moraju pobijediti Tottenham i Liverpool na Bridgu.

  • tejmatebra 10.03.2018.

    jel to mikić legenda na 5. slici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare